NISU VIŠE ZAJEDNO: Ivana Krunić ponovo ostavila Čolaka! (VIDEO)

- Pričajući sa Ivanom o njenom misteriznom za tebe bivšem dečku, rekao si: "Neću ti reći šta mi smeta i šta nije logično u ovoj priči", na šta tačno misliš i šta se tu ne uklapa, ako postoji bilo šta da se kod nje uklapa? Moraš da raspraviš sve sa Ivanom što te muči i da te više ne pravi budalom - glasilo je pitanje za Baneta Čolaka.

- Sa njom ne može ništa da se raspravi. Kad god sam ja u pravu, ona glumi ludilo, počne da se trese, da kašlje... - pričao je Bane, ali ga je Ivana prekinula.

- Koga boli uvo? Nismo više zajedno! Svaka čast. Ako smo prekinuli, da prekinemo i komentare - rekla je Ivana i prekinula Čolaka.

- Ovo je ta situacija. Ako hoćeš ti da prekinemo priču, i te kako nećemo. Ne može ona da zahteva od mene nešto da prekinemo. I ovo što govori: "Uspeli ste", da nije u startu dozvolila to se sada ne bi dešavalo. Što se tiče misterioznog dečka, ja sam na sto načina pokušavao da dođem to toga i izvučem. Nisam to mogao, na kraju sam digao ruke. Ona zna zašto neće da mi kaže i ne mogu da je osuđujem - dodao je Bane.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.