UZ NJEGA SAM POSTALA BOLJI ČOVEK, SAMO DA DOBIJEMO DETE: Ivana Krunić iskreno o ljubavnoj vezi sa Banetom Čolakom

Pevačica Ivana Krunić proslavila se u grupi "Luna", u čijem je sastavu bila osam godina, a zatim je nastavila solo karijeru, koja joj odlično ide.

Ivana puni klubove širom Srbije, a svoj muzički pravac je iz popa promenila u čist narodnjak, gde se sada potpuno pronalazi.

Muzikom se bavi od osme godine, a tokom karijere je svašta prošla. Bila je i deo rijaliti programa "Zadruga", gde je upoznala ljubav svog života, Baneta Čolaka, sa kojim je danas verena.

Čolak je Krunićevu verio 2022. godine, dok su svadbu planirali ove godine. Međutim, venčanje je bilo otkazano. Ivana i Bane su se nedavno uselili u novi stan na Zvezdari, što je zapravo i bio razlog otkazivanja svadbe.

Na pitanje da zamisli da ništa od toga nismo mogli da vidimo na televiziji i da opiše svoju ljubav sa Banetom, Ivana kaže:

- Nas dvoje smo nažalost morali da se žrtvujemo ulaskom u rijaliti da bi se upoznali. Sve nedaće smo prevazišli, danas smo jedan srećan i stabilan par. Vereni smo, sledeće godine je svadba i mnogo sam srećna. Neki mi kažu da ne pričam da sam srećna, ali ja verujem u Boga i ne želim ničega da se plašim. Sve je pod konac, sad smo se uselili u naš stan. Živimo on, naš pas Medica i ja. Sve ono o čemu sam privatno maštala, to sam stekla. Jednog dana, ako nam Bog da, da dobijemo i dete, to bi bilo prelepo. Ako ne, imamo jedno drugo, po tom pitanju smo već kompletni - rekla je Ivana i otkrila kako izgleda njihova svakodnevica i kako se Čolak snalazi u ulozi menadžera.

- Tokom nedelje uživamo, vikendom radimo. On me prati svuda po nastupima. Jako dobro se snalazi kao menadžer. Mnogi jači menadžeri ga hvale. Lako je biti menadžer velikoj zvezdi, ali uzeti nekoga ko je ni tamo, ni vamo, neka sredina i da uspeš tako dobro da organizuješ nastupe, to je uspeh. Do sledeće godine do februara nemam slobodan vikend, meni je to pokazatelj da nas dvoje kao tim stvarno dobro funkcionišemo i da on jako dobro radi svoj posao - istakle je Ivana i otkrila pravi razlog otkazivanja svadbe.

- Desilo se to useljenje u stan. Imali smo velika ulaganja, prvo u sam stan, pa u renoviranje, nameštaj, kuhinju, spavaću sobu... Kad smo shvatili koliko smo oko toga imali troškova i koliko smo se energetski istrošili, rešili smo da malo iskuliramo i da radimo ovaj period do kraja godine, pa ćemo na proleće lepo, lagano. Nismo želeli da idemo u iznajmljen stan, veći mi je gušt da idemo posle svadbe u naš stan, gde znam da ćemo ceo život da provedemo - ispričala je pevačica i otkrila detalje venčanja o kome se toliko priča.

- Mi imamo par solucija, ali smo više zakazali ljude koji će biti na toj svadbi, što se tiče pevača. Prvi koji nam je potvrdio je Bađi, bez njega ništa, u odnosu na njega se kroje termini. Na trenutke kažem ja bih nešto intimnije, spontanije, a onda sam pre neki dan, kad smo krenuli na put, videla kolonu automobila sa svadbe i svi trube, tad sam rekla da hoću veliku svadbu, da svi ljudi koje poznajem i volim budu tu. Bolje da ne razmišljamo, nego da pozovemo sve. Biće u Beogradu, tu je najbolje, na proleće - otkrila je Ivana.

Ivanina porodica je prihvatila Baneta za zeta i pevačica ističe da se Čolak odlično slaže sa njenim roditeljima.

- Bane se sjajno slaže sa mojom porodicom. Kad se setim kako je bilo u rijalitiju, kroz šta smo sve prošli... Nisu ni moji roditelji krivi, a ni on. Oni su bili izmanipulisani od strane nekih ljudi, bili su nepripremljeni, a sa druge strane ni Banetu nije bilo lako, ali se dobro snalazio u svim situacijama. Kad ti dete dođe kući i sedneš na ručak sa njim, ti ćeš videti da li je ono srećno ili nije. Da li ja živim sa nekim ko je psihopata ili sa nekim ko me drži kao malo vode na dlanu. Da ne pričam da sam pored Baneta postala čovek, sposobno čeljade. Pre sam bila pod staklenim zvonom. Bila sam nesposobna da popunim uplatnicu, a sada sve mogu i niko mi ne treba. Inače, Bane mi ne dozvoljava mnoge stvari da radim da ne bih trošila energiju. On voli da svoju energiju dam na bini, a ovako da uživam. Baš se osećam kao princeza pored njega - ispričala je Krunićeva, koja je otkrila da li se nakon svega kaje ili ne, zato što je bila deo "Zadruge".

- Nikako se ne kajem. To je bila velika životna škola. Dobro sam upoznala sebe, čak su me i roditelji tu bolje upoznali. Ponekad mislimo da prolazimo kroz pakao i pitamo se čime smo to zaslužili, a možda je to baš put kojim moraš da prođeš da bi sutra bio srećan i stabilan - rekla je pevačica i otkrila da su i ona i njen verenik dobili ponovo ponudu od "Pinka".

- Stigao mi je poziv odmah sledeće sezone, nakon te u kojoj sam bila, ali nisam prihvatila, niti bih prihvatila. Zapravo, bilo bi nezahvalno, ja pričam iz ove tačke gledišta, ali može da se desi čoveku sutra da nema za hleb, da mu se desi neka propast, materijalna, pa možda tad prihvatiš takve stvari, ali iz ove tačke gledišta, ja sam jako zahvalna kako mi ide i ne postoji razlog da se bilo gde zatvorim. Ne postoji taj novac niti bilo kakvi uslovi što je vredno toga da trpim sve to i da napustim ovo što mi se dešava napolju jer mi je život bombonica - ispričala je Ivana i objasnila da je to i Banetov stav.

- To je i Banetov stav. On je dobijao još više ponuda od mene. On je ušao u petu sezonu kako bi nam zaradio novac za stan, tako da, uspeo je u tome, preživeli smo, sad je sve kako treba - rekla je Ivana Krunić i opisala kako izgleda njihov stan.

- Skoro sve je sređeno. Imamo još da ubacimo aspirator, plakare i deo oko televizora i gotovo je - ispričala je mlada pevačica.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: bane_colak/Instagram

Pogledajte još