VELIKA SVOTA NOVCA: Dara Bubamara plaća sinu školu 5.000 evra!

Dara Bubamara pre nekoliko nedelja našla se u centru skandala nakon što je državne škole u Srbiji nazvala seljačkim. Tom prilikom ova pevačica je istakla kako njen sin ide u privatnu školu zajedno sa decom uspešnih roditelja - političara i sportista.

Naime, Darin sin posećuje najprestižniju osnovnu, privatnu školu u Novom Sadu u kojoj školarina na godišnjem nivou izlazi 5.000 evra. Ova škola ima teniski, košarkaški i fudbalski teren. Ima i salu za fizičko, posebnu kuhiju, učionice sa najnovijom opremom, kao i privatnog lekara u okviru škole.

U okviru ove basnoslovne cifre koju pevačica izdvaja za školovanje svog sina svake godine ulazi celodnevna nastava od 8 do 16 časova. U tom periodu postoji mogućnost da profesori uče zajedno sa đacima, posle časova. U cenu su uračunati i doručak, voćna užina, ručak, slatka užina, te roditelji ne moraju da razmišljaju šta će poslati deci za užinu.

U školi postoje četiri menija koja su prilagođena deci, a na jednom od njih za ručak se jedu rusko nacionalno jelo boršč i voćni sok.U okviru škole, postoji mogućnost prevoza u mini kombijima, koji učenike razvozi na relaciji kuća-škola, škola-kuća.

Izvor: Pink.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još