IRINA ĆE POSTATI STARIJA SESTRA: Aleksandra i Viktor Troicki čekaju drugo dete

Teniser Viktor Troicki (34), koji je početkom godine u dresu nacionalnog tima osvojio ATP kup, nedavno je s bliskim prijateljima podelio još jednu radosnu vest.

Njegova supruga Aleksandra Troicki (38) u četvrtom je mesecu trudnoće, a čuveni sportista presrećan je što će dvoipogodišnjoj ćerki Irini podariti brata ili sestru. Pre par dana on je s porodicom otputovao u Dubai, gde je rame uz rame s kolegom Novakom Đokovićem trebalo da odigra meč.

Kako do dubla, međutim, nije došlo jer su organizatori turnira umesto njima dvojici "vajld" kartu poklonili legendarnom indijskom treneru Leandru Paesu, Viktor je odlučio da ostatak slobodnog vremena posveti ćerki i supruzi. Budući da je Aleksandri nedavno preminuo otac, romantičnim šetnjama, arapskim specijalitetima i planovima koji se tiču prinove pokušava da joj odagna tugu, a veruje se da su se već sada dogovorili da se porođaj obavi u Beogradu, kao što je to bio slučaj i s prvim detetom.

Iz skladnog braka koji traje već pune tri godine, poznati par ima ćerkicu Irinu, koja je ove godine u junu, proslavila svoj drugi rođendan.

Izvor: Story.rs
Foto: aleksandratroicki/Instagram

Pogledajte još