NOVI ČLAN PORODICE: Dušica Jakovljević obradovala sina Ognjena i ćerku Anđelu (FOTO)

Dušica Jakovljević nasmejela je pratioce statusom koji je posvetila novom kućnom ljubimcu, gušteru kojeg je uzela kao poklon sinu Ognjenu, međutim, više se čini da ga je uzela za sebe.

Voditeljka je otkrila da još uvek nije smislila ime za njega a fotografija koju je podelila oduševila je mlađe fanove koji je prate na Instagramu.

- Zdravo, ljudi, ja sam Dušin novi član porodice. Još nemam ime, valjda ću dobiti ovih dana. Ustvari, Dušica me je kupila Ogiju za rođendan i Ogi nije mogao da veruje kad me je ugledao. Dušica se odmah zaljubila i kaže da joj se slažem uz lak za nokte. Anđela je htela da kupi i zmiju, čak i nekog drugog guštera, ali je onda videla da imam grbicu na leđima, pa se rasplakala da me niko neće hteti i onda je htela samo mene! I sada, dok se svi čude i pitaju se koja je moja funkcija, jer ne lajem, ne mašem repom, gade se jer jedem crve koji se pretvaraju u bube, Dušica me jos vise voli! Tako ona štiti sve oko sebe i ne da na svoje... Mislim da sam u pravim rukama - bukvalno!

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još