fbpx

OTAC SE UBIO, MAJKA GA OSTAVILA: Mensur Ajdarpašić krije tešku prošlost

Učesnik rijaliti programa "Zadruga 3" Mensur Ajdarašić u poslednje vreme tema je medija zbog turbulentnog odnosa sa Minom Vrbaški sa kojom je u emotivnu vezu uplovio pred TV kamerama u Beloj kući. Mensur je prepoznatljiv po svojim izlivima ljubomore i problematičnom ponašanju, a sinoć se za crnim stolom opet povela priča o njegovoj porodici.

- Znam stvari o tvojim roditeljima. Ali te stvari čuvam, jer sam promišljena. Nagaziću te kad ti bude bilo najteže, a do tada te molim da me ne vređaš, jer ću da te peckam - poručila je Tara Simov sinoć tokom emisije "Gledanje video snimaka", a novinari portala Pink.rs su, kako bi saznali istinu o svemu tome, kontaktirali Ajdarpašićevog rođaka koji je progovorio o tragičnoj sudbini njegovog oca i nemaštini u kojoj su živeli, kao i o njegovoj majci.

- Mensurov otac se ubio zbog nemaštine. Majka je otišla u Švajcarsku, navodno da radi, međutim mi smo čuli da se tamo bavila najstarijim zanatom. Mensurov otac je ostao sam sa decom, nadničio, čak jedno vreme radio i u pekari. On nikada nije mogao da prežali ponašanje svoje supruge, majke svoje dece, a bilo mu je teško i zbog nemaštine u koju su upali, pa se jadan čovek ubio. Zato nas ne čudi što je Mensur ušao u vezu sa Minom, jer ona po svom ponašanju podseća na njegovu majku - otkriva rođak Mensura Ajdarpašića i dodaje:

- Ostali su sami on i brat, oduvek su živeli teško... I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživeli ne čudi problematično ponašanje oba brata - rekao je rođak zadrugara koji je želeo da ostane anoniman.

Izvor: Pink.rs
Foto: mennsssur/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Maja says

    Mensur je dobar dečko. Momčina, i ako je ta njegova sudbina i teška životna priča istinita – opet skroz je na mestu i ima lepo ponašanje za razliku od mnogih.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.