RAZOČARANA SAM: Sanja Stanković iskreno progovorila o Jovani Tomić, kao i o učesnicima rijalitija "Zadruga"!

Odnos Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore intrigira javnost od prvog dana kada su priznale da su započele romansu pred milionskim auditorijumom u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga". Njihova veza stavljena je na test kada je Matora odlučila da bude deo treće sezone "Zadruge" bez Sanje, a stvar se dodatno pogoršala kada je Stankovićeva zamerila svojoj devojci što je poklonila narukvicu Luni Đogani na dočeku Nove godine.

Da li ste Matora i ti i dalje u vezi i kakva su tvoja trenutna osećanja prema njoj?

- Razočarana sam. Javnost nije upućena u neke stvari i tako će i ostati, barem dok ona ne izađe. Ali nisam raskinula, samim tim znači da osećanja i dalje postoje.

Kako gledaš na njeno dosadašnje učešće i šta joj zameraš, osim onih pređašnjih stvari koje su dobro poznate? Kako vidiš njen odnos sa zadrugarima?

- Što se tiče njenog učešća, super je, osim kad ponekad samu sebe deprimira. Ona i njen opsednuti mozak. Ona je sama sebi najveći neprijatelj. Smeta mi jako što se meša gde joj nije mesto, prvenstveno zbog njenog zdravlja. A drugo, što se ona toliko iznervira da na kraju ponizi sebe psovkama i pljuvanjem kao što smo videli u sukobu sa Mensurom. Tog dečka ja nimalo ne gotivim. Ali tu ona nije bila u pravu, sa čim se slaže i njena majka.

- O zadrugarima ne mislim ništa posebno. Dosadni su, loša ekipa. Kada bih komentarisala poslednju "Zadrugoviziju", tu bih mogla da kažem da su me pojedinci oduševili. A razočarao... Ne pratim toliko da bi me neko razočarao. Možda Milica (Kemez).

Šta ti znaš o odnosu Ane Korać i Stefana Karića, o čemu se polemisalo poslednjih dana? Da li su oni bili zajedno?

- Što se tiče Ane i Stefana Karića, ja nisam znala ni da se oni poznaju, to jest da su imali neki bliski kontakt.

Da li si se čula sa Kijom nakon Zadrugovizije i da li ti je rekla da je ljuta na Matoru zbog Ane Korać?

- Čula sam se sa Kijom i videla sam se sa njom. Upućena sam u sve. Ali, to ćete morati nju da pitate ako bude želela da vam odgovori.

Šta je prvo što bi rekla Jovani kada bi ušla u Zadrugu?

- Kada bih ušla... Uz dužno poštovanje Velikog šefa, ne postoji taj novac za koji bih ušla u Zadrugu trenutno. Ali jedva čekam nečiji ulazak, da vidim da li grešim ili ne.

Izvor: Pink.rs
Foto: mrs_s.happy/Instagram

Pogledajte još