HAOS NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Majka Anite Stanojlović suočila se sa Jovanom Tomić Matorom (VIDEO)

Tokom jučerašnjeg dana na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Elita - Posete porodica". Voditelj Milan Milošević je tim povodom ušao u Belu kuću i sa takmičarima rijalitija dočekivao goste.

Porodica Anite Stanojlović - majka, sestra i kuma nisu imale reči podrške za nju.

- Je l' ti znaš šta je sve izrečeno za Alekseja, takve gadosti, za mene, za tvoju braću? Đedović je poželeo smrti meni, tebi, tvojoj braći. Napolju postoji video-klip o tome - rekla je Anitina majka, Angelina i dodala:

- Pazi šta i kako radiš.

- Zašto tako? - upitala je Anita.

- Otac ti je poručio da te voli najviše na svetu, da podržava tvoju vezu sa Anđelom, ali bez seksa. Tako nisi vaspitana - dodala je Angelina.

- Došla sam ovde da zaradim pare - rekla je Stanojlovićeva.

- Je l' treba braća da te gledaju kako se je*eš po televiziji? To ne treba tako. Imaš dete, ne treba ti to. Nazvali su nas zločinačkim klanom, Đedović je vređao tvoju porodicu, nema šta da tražiš sa tim klanom, ni sa Đedovićem, ni sa Kačavednom, ni sa Matorom, on ti ne misli dobro, on želi smrt tvom detetu - vikala je Angelina.

- Ko bre, šta pričaš ti, šta je bilo bre? - odgovorio je Marko Đedović.

- Kaže da te je tužila za to - dodao je Milan.

- Samo neka tuži - rekao je Đedović.

Nakon toga je počeo Angelinin sukob sa Jovanom Tomić Matorom. Anitina majka tada je negirala da ju je Matora izdržavala finansijski.

- Šta je bilo? Ova je ovde došla da se svađa. Šta je problem? - upitala je Matora.

- Nikakve pare nije davala Matora - kazala je Anita mama.

- Angelina, nećeš ti ući ovde, koliko god se trudila - rekla je Jovana.

- Ne možeš da pričaš da si me vodila po ručkovima - rekla je Anitina mama.

- Vodila sam te, jesam. Kad sam bila bankomat, odgovaralo ti je. Vodila sam te svuda sa nama i plaćala - rekla je Tomićeva.

- Anita, niko ti nije prijatelj osim Miće. Anđelo, želela sam da budem žustrija prema tebi, ali ne želim sad, jer te napadaju mnogi ovde. Seks bez veze ne podržavam. Ne podržavam jer šetaš skoro pa gola ovde. Ti si nisi ovakva, imala si samo dve veze, gledala filmove, iz kuće nisi izlazila. Anđelo te je dobro posavetovao. Tvoj brat je jedan od najboljih matematičara, ne može niko ovde da ga blati, kao ova (Matora) što je radila. Jednom sam bila u Beogradu, pa sam svratila na ručak. Ko je rekao da ja želim da se preselim u Beograd? - kazala je Anitina mama.

- Matora i ja smo o tome pričale - rekla je Stanojlovićeva.

- Nisi ti tipovala Matoru, nego ona tebe, a to će se i dokazati. Matora je govorila da je ona nju izdržavala, a zaboravlja da smo mi živeli i bez nje. Koje pare sam ja uzela, koje pare? Je l' si svesna da te Đedović pljuje, a ti ga pitaš za savet - upitala je Anitina mama.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još