NE DOZVOLI DA TE FUKSA BIJE I DA TI SE CEO PAZAR SMEJE: Pročitano pismo koje je otac Edisa Fetić poslao svom sinu (VIDEO)

Novinar Darko Tanasijević u emisiji "Pitanja novinara" pročitao je zadrugarima pismo koje je Edis Fetić dobio od oca nakon posete Novom Pazaru, a u čiji posed je došao portal Pink.rs.

- Sine naš, volimo te, ali i molimo te. Poslušaj svoje roditelje koji te vole više od svega. Ne dozvoli da te jedna fuksa bije, a ceo Pazar da ti se smeje. Znaj da nas ne interesuje Zilha, nas interesuju Uma, Kaid i Melidža, a pre svih ti i samo ti. Uz tebe smo svim srcem svi redom, ali ne dozvoli da svesno propadaš, jer nam trebaš. Zar je bitnija jedna žena od roditelja i dece, znaš li da nas ceo Pazar sa prezirom gleda, kažu vidi kako su ga vaspitali, a i rođeni nam se podsmevaju. Da li si svestan šta sve gledamo, koje gluposti praviš, javno ljubljenje, grljenje, milovanje, dalje neću da navodim jer me je sramota da izustim. Marširaj sve redom počev od te fukse koja ti je nabila rogove sa Tomovićem. Nemoj naglo nego mic po mic, i za mesec dana da si sa nama - pročitao je Darko, pa otkrio šta je pisalo na poleđini:

- Kad pročitaš usitni i u šolju WC baci, čitaj u tuš kabini.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.