SVAĐA ĐOGANIJEVE I MILJKOVIĆA: Luna napravila scenu zbog Pešićeve! (VIDEO)

Slavljenicu Lunu Đogani izvelo je iz takta kada je saznala da je Jelena Pešić kritikovala njenog dečka Marka Miljkovića što je naseo na provokaciju i oteo mikrofon Savu Peroviću, a onda je Đoganijeva napravila scenu nasred svoje rođendanske proslave.

- Jelena mi pridikuje što sam naseo na Savinu provokaciju, a ja bih sada bio ljut da nisam to uradio - rekao je Miljković, što je Lunu i te kako iznerviralo.

- Nju si verovatno više poslušao nego mene. Više slušaš druge ljude nego kada ti ja nešto kažem. Nervira me što dozvoljavaš drugima da ti pridikuju, a meni ne. Ovo je moj rođendan i samo ja smem da ti pridikujem - govorila je Luna.

- Rekao sam joj da odemo da popušimo cigaretu, a onda mi je ona to rekla. Nemaš ti meni šta da pridikuješ, jer nisam ništa loše uradio. Ona može da mi pridikuje, jer je moja drugarica - rekao je Marko.

- Hoćeš li da ja nađem ovde druga, pa da mi pridikuje, kao što si ti našao drugaricu? Ja nemam prava kao tvoja devojka da ti kažem ništa - istakla je Đoganijeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.