OSMOMARTOVSKO PREPUCAVANJE MINISTRA KULTURE I BIVŠEG DIREKTORA MSU: Ti si nakaradni, potrošeni soroševski klovn!

Društvene mreže odavno su mesto gde mišljenja i stavove iznose znani i neznani, gde su sukobi česti i burni, začinjeni uvredama, psovkama, a često i ozbiljnim optužbama.

Upravo danas, 8. marta, kada se u celom svetu slavi Međunarodni dan žena, na Fejsbuku su se sukobili Slobodan Nakarada, donedavni vršilac dužnosti direktora Muzeja savremene umetnosti u Beogradu i aktuelni ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije Vladan Vukosavljević.

- Citat za Dan žena: "Ženama koje žele da budu jednake sa muškarcima nedostaje ambicija" - napisao je na svom profilu ministar Vukosavljević iznenađujuće reči.

- Drage dame, oprostite mu, on je samo ministar kulture! - bio je šokiran Slobodan Nakarada.

Usledio je odgovor srpskog ministra:

- Kako jednom potrošenom soroševskom klovnu, operisanom od duha i stila, objasniti jednostavnu i šaljivu opasku - citat jedne žene, koja je u svom, za njega mučenog teškom za praćenje načinu, upravo za žene pohvalna? Nakaradni karakter očito rađa nakaradne i tupave opaske...

Ove teške reči i optužbu da je "potrošeni soroševski klovn nakaradnog karaktera" Nakarada nije komentarisao, kao ni to da li ministru kulture priliči ovakav rečnik.

Inače, zvanični sukobi predstavnika Ministarstva kulture i informisanja i nekadašnjeg direktora Muzeja savremene umetnosti Slobodana Nakarade, datiraju od ranije kada je ovo ministarstvo saopštilo da nisu tačne tvrdnje, koje je svojevremeno Nakarada tvrdio da Ministarstvo ustanove koje dobro rade kažnjava smanjivanjem budžeta za 2020. godinu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: N1 - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još