Drugo polufinalno takmičenje Diva turizma Srbije održano u Subotici

U Subotici je održano drugo polufinalno takmičenje Diva turizma Srbije, pod nazivom Diva turizma Vojvodine u hotelu "Patria", a pod pokroviteljstvom Ministatstva turizma, Grada Subotice, TO Subotice i hotela "Patria".

Događaj je, ispred grada Subotice, otvorio Nemanja Simović.

Takmičilo se 12 devojaka u tri predstavljanja, prelepim narodnim nošnjama, kolekcijom "Sanset" kreatorke Vanese iz Subotice i večernjim haljinama Svjetlane Cece Vuković iz Tuzle.

Priređene su i mini izložbe nakita Stane Moravčanin Stana by, nakita od poludragog kamena "Di" Dragice Pejović, rukotvorine Udruženja "Ljiljan" iz Ljutova i mnogih drugih.

Za make up finalistkinja bila je zadužena Nataša Mitrić iz Subotice, a za ultra moderne frizure njena sugrađanka Jelena Erkman.

Nakit na finalistkinjama "Di" koji je za ovu specijalnu priliku izradila Dragica Pejović iz Beograda.

U zabavnom delu programa učestvovali su Jasna Đokić i Andrej Grozdanov, Nebojša Vojvodić, Staša Brajović i Marijana Čobanov.

Žiri sastavu Marina Đorđević, predsednik žirija i organizator, Suzana Mančić, TV voditeljka, Jasna Đokić, Ćana Mitrović, Ankica Orčić, Tadija Kačar i mnogi drugi doneli su jednoglasnu odluku da je pobednica Milica Ivić iz Subotice.

Milicu u 2020. godini čekaju mnogobrojni poslovi u modelingu, kao i različita takmičenja u lepoti.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još