I “Serbia Fashion Week” se pridružio volonterima CMC!

Akciji Color Media Communicatios pomoći starijim građanima za vreme trajanja pandemije korona virusa, priključila se i Svetlana Horvat i njen tim “Serbia Fashion Week-a”. 

“U ovom periodu u kom su solidarnost i ljudskost potrebniji nego ikad, „Serbia Fashion Week“ volonterski tim, zajedno sa Leo klubom “Mileva Marić Ajnštajn”, pridružio se akciji „Color Media Communications“ u pomoći starijim sugrađanima u Novom Sadu, kojima je pomoć neophodna. Sigurno je da je ova vanredna situacija najteža za naše starije sugrađane, koji moraju biti u potpunoj izolaciji. Moralna je i ljudska obaveza svakog pojedinca da pomogne onima koji su najugroženiji. To su naši sugrađani, naši Novosađani i mi smo tu za njih!”, rekla nam je Svetlana.

Podsetimo, “Serbia Fashion Week”, zbog pandemije korona virusa i proglašenog vanrednog stanja, pomeren je za kraj maja.

Svi stariji građani sa teritorije Novog Sada (60+) kojima je potrebna pomoć prilikom nabavke osnovnih životnih namirnica, plaćanja računa, šetnje kućnih ljubimaca i drugih poslova koje treba da obave izvan svojih stanova i kuća, mogu da se jave na telefon: 021/472-05-12 i 063/37-60-80 svakim radnim danom od 09.00 do 17.00, a vikendom od 09.00 do 14.00 časova.

Call-centar CMC radi u saradnji sa Gradom Novim Sadom i Crvenim krstom Novog Sada. Svi volonteri CMC imaće i legitimacije Crvenog krsta.

Autor: NsHronika
Foto: SFW/Promo

Pogledajte još