OGLASIO SE LUKA JOVIĆ: Fudbaler progovorio o napuštanju Madrida i dolasku u Beograd (FOTO)

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović prvi put se javno oglasio otkako je protiv njega u Srbiji podignuta krivična prijava zbog toga što je prekršio propise o samoizolaciji, na koju su 14 dana obavezni svi koji dolaze u našu zemlju iz država najpogođenijih epidemijom korona virusa.

Jović je na svojoj Instagram "priči" objavio sledeće reči:

- Prošlog četvrtka, šef medicinskog osoblja FK Real Madrid dao je Luki Joviću dozvolu da putuje u Srbiju (na ličnom medicinskom dokumentu) i da bude u samoizolaciji u sopstvnoj kući.

Podsetimo, za kršenje pomenutog propisa u Srbiji je predviđena zatvorska kazna od jedne do 12 godina, kako je istakao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je obelodanio da su "krivične prijave podnete i protiv naših imućnih sportista". "Blic", je, nedugo zatim, saznao da je jedna od tih krivičnih prijava bila i protiv Luke Jovića.

Iako njegov otac, Milan Jović, tvrdi da mu je sin išao "samo do prodavnice", očevici su tvrdili da su Lukine maršrute bile duže i drugačije, pa to sada utvrđuje policija koja je počela istražne radnje kako bi se utvrdilo gde je sve golgeter Reala išao.

On je, podsetimo, stigao iz Španije, u kojoj je do srede uveče 14.535 osoba obolelo od korona virusa, a čak 630 preminulo. U samom Madridu, odakle je Luka Jović krenuo ka Srbiji, 5.637 osoba je pozitivno na korona virus, a 390 je umrlo.

Izvor: Blic.rs
Foto: lukajovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.