VENČANJE ĆE SE ODRŽATI U VILI IZ 18. VEKA NA JEZERU KOMO: Sofija Milošević i Luka Jović spremaju bajkovitu svadbu

Sofija Milošević i Luka Jović godinama uživaju u ljubavi koju su krunisali rođenjem sinova. Iako su se verili pre nekoliko godina, venčanje manekenke i dizajnerke i fudbalera iščekuje se već duži vremenski period.

Kao što su mediji ranije pisali, oni će sudbonosno "da" izgovoriti ove godine, ali datum drže u tajnosti. Ono što je poznato jeste to da će imati dve svadbe, u Italiji na jezeru Komo za manji krug ljudi, a potom i svadbu za oko 300 zvanica u Beogradu, na kojoj će pevati mnoga velika estradna imena.

Inače, par će se venčati u čuvenoj vili Balbijano. Sagrađena je u 18. veku, a nalazi se na samoj obali mondenskog jezera Komo i okružena je šumom. U sobama koje su smeštene na različitim spratovima nalaze se dragocene zbirke kineske i afričke umetnosti, vredan francuski nameštaj i umetnička dela od neprocenjive vrednosti. Iz vile se pruža i prekrasan pogled na planine regije Lombardija.

Prema podacima sa zvaničnog sajta ove vile, smeštaj za 12 osoba u šest apartmana u glavnoj kući Palaco košta od 30.000 evra za noć, odnosno 35.000 evra ukoliko mladenci odluče da kuću unajme na samo jednu noć. U taj iznos uračunat je i najam vile i vrta za do najviše 200 gostiju.

Cena najma cele vile bez noćenja iznosi 35.000 evra, ali ako se radi o dnevnom najmu, to je moguće samo tokom radnog dana. Moguć je najam vile i tokom vikenda, ali samo ukoliko se rezerviše minimum tri noći. Inače, famozna vila je najveća privatna nekretnina na ovom jezeru, a poznata je i po tome što se u njoj snimao i film o porodici Guči sa Ledi Gagom u glavnoj ulozi.

Buduća mlada će u Beogradu na svadbi nositi dve svoje kreacije, koje već uveliko osmišljava sa svojim timom. Jedna će biti prava, dugačka bela venčanica u kojoj će sudbonosno "da" izgovoriti u Hramu Svetog Save, a druga će biti mini-haljina koju će poneti na slavlju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još