Još jedan Univerexsport u Beogradu

NOVI SAD, 24.12.2010. - Nakon 20 godina poslovanja Univerexport otvara svoj drugi objekat u Beogradu. U ulici Vladimira Popovića br. 46, u bloku 19, na Novom Beogradu. Tačno u 10:00 časova, 27. decembra potrošači će moći svečano da zakorače u drugi objekat Univerexport-a, na teritoriji Novog Beograda.

Novi objekat otvoriće i 15 novih radnih mesta, a market Univerexport predstavlja 32. maloprodajni objekat, koji Univerexport otvara na tržištu Srbije, kao jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca, koji punih 20 godina uspešno posluje na domaćem tržištu. Objekat se prostire na 350m², a vrhunska usluga biće svakodnevno pružana potrošačima, u periodu od 7:00 do 22:00 časa, svakoga dana. Osoblje će usluživati potrošače na 3 kase.


Na dan otvaranja, potrošače očekuju mnogobrojna iznenađenja u vidu specijalnih akcija, poklon paketa, poklon vaučera za kupovinu, kao i promocije i degustacije mesnih proizvoda AD Bačke.

Market Univerexporta će u ponudi imati preko 4000 proizvoda i to iz širokog asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a svoje mesto u marketu pronašla je i pijaca sa širokim asortimanom uvek svežeg voća i povrća, sveže meso ad Bačke vrhunskog kvaliteta sa domaće farme, čiji kvalitet je garantovan i HACCP standardima. Potrošači će svakodnevno u ponudi imati i veliki izbor svežih peciva i hleba, kao i određeni asortiman gotovih jela. Zavidan asortiman biće obogaćen širokom ponudom proizvoda iz svih robnih grupa, kao i vinotekom, koja će u svom asortimanu imati vina iz svih regija sveta, saopšteno je iz Univerexporta.

 

 

Pogledajte još