ĐOLE JE UVEK SUPERIORNIJI, BIO JE SVETO PISMO: Anabela Atijas otkrila kako je brat digao ruke od Gagija Đoganija (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" zadrugarima škakljiva pitanja postavljao je urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević, ali i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je čitala pitanja novinara drugih redakcija.

Zbog čega od svog devera Đoleta nisi tražila pomoć, da li si tražila i zašto ste u lošim odnosima? - pročitala je Dušica pitanja novinara iz drugih reakcija.

- On je uvek bio superiorniji od Gagija, bio je sveto pismo. Bili smo ispod njega. Ako je on bio dobar sa nama, mi smo bili srećni. Često je komentarisao loše naše pesme, spotove, kao da ne voli što mu je brat uspeo. Govorio je: "Moj usisivač košta kao tvoj auto, moj auto kao tvoj stan" - pričala je Anabela.

- Je l' moramo da pričamo o usisivačima i šporetima? - bio je besan Gagi.

- Meni je bilo njega žao kao njegovoj ženi. Plakao je, Đoletu se moglo, Gagi je bio kao ružno pače, to je i Luna rekla. Jednom sam mu samo tražila pomoć, tada sam se razvela već, rekla sam mu da je Gagi u lošem stanju, da će sve da izgubi, da mora da se uključi i pomogne svom bratu. Ja ću da odem, ali to ne znači da Gagi neće nastaviti lošim putem kojim je krenuo. On se nije potresao, nije ni shvatio koliko je Gagi loše. Shvatila sam da gubim živce i emocije, ako njemu kao bratu nije stalo, onda ne znam - navela je Anabela.

- Đole je takav, nas ima devetoro, čudan je u nekim stvarima. Ovo što je rekla, tako je, bio je tu kad je trebalo da se pomogne, video je da nema vajde i digao je ruke od mene. Postoje sestre i braća koji su drugačiji, koji me vole, a Đole je takav. On brine o porodici našoj, uvek je tu, pomogao mi je. Bio je uvek tu za našu porodicu, kad god je trebalo on se stvori - rekao je Gagi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još