LUNA ĐOGANI NAPUSTILA EMISIJU: Anabela Atijas i Marko Miljković ponovo zaratili (VIDEO)

Na imanju u Šimanovcima danas je na programu emisija "Pitanja gledalaca". Jedno od pitanja bilo je upućeno Luni Đogani, a ono je glasilo: "Koliko nastupa ti je upropastio Marko Miljković?"

- Nije mi upropastio nijedan nastup, on je bio na samo jednom nastupu, gde smo se super proveli. Nije mogao da ide na moje nasupe, a moji nastupi su većinom preko - objasnila je Luna.

Anabela Atijas prokomentarisala je u svojim izlaganjima nije mislila da je Marko uništavao Lunine nastupe, već da joj je pravio ljubomorne ispade nakon istih.

- Luna me uvek nakon nastupa pita kakva sam bila, ja sam to pratio reko lajv strimova, govorio sam joj šta je trebalo da radi ili ne. Moje mišljenje da nije profesionalno da pipka gosta, na taj način mu daje povoda da i on nju pipka, nije bila nikakva ljubomora u pitanju. Rekao sam joj da se ne izuva na bini, to je neprofesionalno po mom mišljenju. Jesmo se mi svađali zbog toga, ali nisam mislio ništa loše, priznajem da sam bio prva dva puta grub. Ona se mnogo popravila, jer je bila savetovana - rekao je Miljković.

"Da li vam je krivo što ste dozvolili što Anabela kvari vašu ljubav?" - glasilo je pitanje za Marka i Lunu, nakon čega je nastala žučna rasprava između Anabele i Miljkovića.

- Ne dozvoljavam da mi se neko meša, Luna dozvoljava. Ko je Anabela da spominje neke naše stare rane iz "Zadruge 2", zbog toga sam bio grub. Luni sam izričito tražio da se nikada ne vraćamo na prošlost - istakao je Miljković.

- Sinoć mi se mamino izlaganje nije dopalo, ja ne volim što je Marko sinoć galamio na nju, poznavajući njega, znam da i te kako može da povuče kočnicu - govorila je Luna, a onda je Anabela prokomentarisala.

- Tvrdila sam da je za svađu potrebno dvoje. Nisam direktno aludirala na Markovo pijanstvo, a Luna je shvatila da sam aludirala na njih, to nije tačno - rekla je Atijasova, a onda se dotakla teme o fanovima.

- Ja se vređam na seljački prostakluk. Ne želim da mi uvijaš priču, reci mi sve što imaš u lice, a ne da mi govoriš da sam se popravio. Gde se završavaju svi Anabelini govori, sa fanovima, neću da dozvolim da se neko meša, ne zanima me što je Lunina majka u pitanju - rekao je Marko.

- A nisi je maltretirao? - pitala je Atijasova, kada je Miljković osuo paljbu, a Luna je demonstrativno napustila emisiju.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još