ANABELA TO U ŽIVOTU NE BI URADILA: Gagi Đogani u šoku zbog Miljkovića! (VIDEO)

Gagi Đogani u razgovoru sa Jelenom Pešić Majom Marinković osvrnuo se na proteklu noć kada je u Beloj kući nastao opšti haos između njegove bivše žene Anabele Atijas i Marka Miljkovića.

- Jako je ružno ono što je Marko uradio sinoć. Ružno je, znaš! Ne mešam se, nije mesto da se mešam, niti bilo šta - rekla je Maja.

- Ne znam šta mu je, šta mu se desilo. Ja sam rekao Luni da pripazi na Ninu, jer je Anabela zauzeta tim nastupima, Blankica... Ja sam 24 sata bio sa njom. Rekao sam: "Molim vas, pazite da bude sve u najboljem redu". Ne da sam se zabrinuo juče što je rekao Marko, nego nije mi dobro. S druge strane koliko god se ja sa Anabelom tu koškam i kažem bilo šta... Nema šanse da ostavi svoje dete bez novca, ona (Anabela) to u životu ne bi uradila. Ja znam! To je bilo baš prenisko - izjavio je Gagi.

- I da je tako bilo, ružno je da se prebacuje. To je sestra tvoje devojke. Rekla je Luna da ga je pitala, ali je sada ružno da on to prebacuje. Ružno - dodala je Maja.

- Spominje se tu i neka trava. Može da se protumači da to koristi i moja Nina. Ne znam šta mu je značilo to - rekao je Gagi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još