DRŽIM JOJ PALČEVE: Darko Lazić uputio reči podrške koleginici Indi Aradinović!

Nakon što je Edita danas objavila da se njena sestra Indira Indi Aradinović bori za život nakon operacije želuca, iz estetskih razloga, Darko Lazić, koji je pre dva meseca imao isti zahvat, oglasio se na ovu temu.

Darko je bio u kontaktu sa pevačicom nakon njene intervencije, a sada joj je uputio podršku i istakao da veruje da će se njeno zdravstveno stanje stabilizovati.

- Čuo sam se sa Indi skoro, rekla mi je da ne može da jede, a za dalji oporavak i njeno trenutno stanje ne znam ništa. Uz Indi sam, drzim joj palčeve. Biće to sve u redu, siguran sam u to - rekao je Lazić.

Pevač je operaciju imao na jednoj klinici u Beogradu, a opisao je i kakva je procedura pre, tokom i posle operacije. Naime, Laziću su rađene detaljne analize nakon čega je utvrđeno da može na operaciju, a lekari mu nisu pominjali nikakve komplikacije nakon intervencije.

- Ja sam radio operaciju u Beogradu. Pre operacije sam uradio detaljne analize i nisu mi rekli ni za kakve komplikacije. Kada su rezultati stigli i kada je potvrđeno da je sve dobro, imao sam intervenciju. U početku nisam smeo ništa da jedem, a oporavak je protekao u najboljem redu. Nakon dva dana sam izašao iz bolnice. Prvo sam jeo kašice, sad već mogu da pojedem 2, 3 zalogaja mesa. Dobro se osećam, sve je u redu, hvala Bogu - rekao je Darko.

Podsetimo, ovaj vid brzog smanjivanja kilograma postao je pravi hit među domaćom estradom, te su se na ovaj korak odlučile mnoge javne ličnosti koje su kuburile sa viškom kilograma, a među njima su Darko Lazić, Dejan Milićević, Boki 13 i drugi. Inače, ovakav zahtev nije nimalo jednostavan i lak.

Naime,na internet sajtu jedne privatne beogradske klinke koja radi operaciju želuca, može se pročitati kako komplikacije nakon operacije nisu nimalo naivne.

- Komplikacije do kojih može doći su infekcija (može doći do curenja sadržaja iz preostalog dela želuca što dovodi do peritonitisa), krvarenje, duboka venska tromboza i posledično plućna embolija. Može doći do pojave kamenja u žučnoj kesici i razvoja anemije ili osteoporoze zbog neadekvatne apsorpcije hranljivih sastojaka - piše na sajtu klinike.

Izvor: Blic/Telegraf.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.