UHAPŠENA STARLETA?! Soraja Vučelić napravila krivično delo?!

Kao bomba je odjeknula vest da je Soraja Sara Vučelić uhapšena na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti.

Prema saznanjima Vijesti, sa crnogorskom starletom uhapšena je i Podgoričanka M.M., a o Sorajinom novom prezimenu se naširoko polemiše.

Naime, gorepomenuti portal objavio je da je u pitanju Sara Vučelić - Masoni. Ovaj detalj je sve zaprepastio, jer nije poznato kada je svom prezimenu dodala još jedno, niti da li to znači da se udala.

Podsetimo, starletu je milionski auditorijum upoznao tokom učešća u rijaliti programima, a osim toga njeno ime se našlo i u evidenciji crnogorske i srpske policije, pa joj je tako u leto 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima na osnovu kog se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana.

Zbog čega je tačno zabranjen ulazak nije obnarodovano, ali se sumnja da je reč o sumnjivim vezama koje su atraktivne devojke poput Soraje Vučelić imale sa kriminalnim miljeom.

Izvor: Blic.rs/Informer
Foto: sorajavucelic/Instagram

Pogledajte još