ŠTA KOGA BRIGA SA KIM SPAVAM: Tamara Đurić otkrila da li se razvela od supruga

Dugo se spekulisalo o bračnom statusu Tamare Đurić koja je sa svojim izabranikom Nikolom pre godinu dana dobila ćerkicu kojoj su dali ime Tamara. Kako je sada otkrio izvor "Informera", popularna starleta i Nikola već duže vreme ne žive zajedno i više nisu u ljubavi.

Kako je rekao izvor blizak Đurićevoj, Nikola i ona se viđaju samo oko deteta.

- Tamara i Nikola već dugo nisu u bračnoj zajednici, viđaju se samo oko deteta. Funkcionišu super, ali više nisu u ljubavi. Ne žive ni na istoj adresi. Rekla mi je da su oni potpuno dve različite osobe, ali da će ostati dobri prijatelji. Svima je poznato da je i sa svojim bivšim momkom Makaronom ostala u najboljim odnosima, tako je i sa Nikolom - otkrio je izvor blizak Tamari.

Đurićeva je potvrdila ove navode.

- Puno se pričalo i više ne želim da govorim o tome. Koga briga ko s kim spava?! Mi se odlično slažemo oko deteta. Nikola i ja nismo bili opštinski venčani, ali smo najbolji roditelji - kratko je prokomentarisala Tamara Đurić.

Podsetimo, starleta je nedavno operisala nos u Turskoj, ali tom intervencijom nije bila zadovoljna, pa su mnogi njen izgled upoređivali sa Majklom Džeksonom. Tamara je zbog toga odlučila ponovo da ode na operaciju kako bi svoj nos dovela do savršenstva. Đurićeva je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

Izvor: Informer
Foto: tamarastar89/Instagram

Pogledajte još