ONA NE PRIHVATA KUKANJE: Bojana Barović podelila zanimljivu priču o majci Miri (FOTO)

Bivša manekenka Bojana Barović u skladnom je braku sa pevačem Nikolom Rokvićem tokom kog su dobili dvoje dece, ćerku Leonu i sina Simeona.

Tridesetšestogodišnja Bojana na Dan majki obratila se svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram zanimljivom pričom o svojoj majci.

- Kako smo već skoro mesec dana u Novom Sadu, danima mi se vrzma ovaj post po glavi, i kako upravo po vašim postovima vidim da je danas Dan majki, shvatam da je pravi momenat da se pomene i ona, baba Mira! Baba Mira upravo čeka svoje peto unuče (možda su i sati u pitanju) dok za to vreme ostalim unučićima kuva svoj milioniti ručak, a naravno tu je i pita sa višnjama za posle ručka! Baba Mira ne prihvata gluposti, tako da njoj nemojte kukati, ja na primer, ne smem da se žalim mnogo da mi je teško sa dvoje dece (a teško mi je) jer je baba Mira sa drugom trudnoćom do zuba završavala fakultet (i završila!), pa je zato i vrlo brzo postala rukovodilac na RTV-u, dok naravno pomoći sa strane oko kuće nije bilo kao što je u današnje vreme. Sama je vazda pomerala neke ormare po kući a jednom je i volan iskrivila da se ne bi slupala. Hleb se mesio svakodnevno u doba nestašice, pa nam je ova izolacija bila smešna! Tako je svojevremeno bilo, a danas i dalje sa svojih 65 leta izgura nekako tempo sa ovom mojom dečurlijom iako vidim da je ponekad izdaje snaga, ne da se ona! Zahvalna sam što mi je baš ona bila uzor, jer da je ona bila drugačija ko zna kako bi ja ispala, što me sada i manje brine, ali zato sam zahvalna jer verujem da će Leni naslediti barem deo ove psiho-fizičke snage uz koju sam odrasla - napisala je Bojana uz fotografiju majke okružene unučićima.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bojanabarovic/Instagram

Pogledajte još