IZGLEDA DA SAM MNOGO SMRŠALA KAD SAM TAMO ZAVRŠILA: Ana Nikolić osvanula na naslovnici prestižnog svetskog magazina

Pevačica Ana Nikolić i fotograf Đorđe Bukvić uključili su se danas uživo u program emisije "Premijera - Vikend specijal" i sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem pričala o svom svetskom uspehu.

Naime, ona krasi jedan američki poznati magazin, što je retkost da neko sa ovim prostorima dobije tu priliku, a pored toga, jedna od fotografija je završila i u Vogu.

- Radi se o časopisu Gladys, jedan eminentni časopis u Americi i ja sam dobila poziv od ovog vrednog dečka, fotografa, i to je jedina naslovnica koju sam uradila. Meni je mnogo drago što sam to uradila, mislila sam da možda ne treba, ali ja uvek razmišljam van korica i jedna fotografija je završila i u italijanskom Vogu. Naravno da se osećam sjajno i da sve što radim je dobro i da ništa nije kao što mi se činilo, dok je korona vladala, da je sve uzalud. Ovo mi je velika satisfakcija - rekla je Ana i dodala:

- Nisam ja maštala da se pojavim u Vogu jer se bavim pevanjem, ali izgleda da sam mnogo smršala kad sam tamo završila. Videla sam da je Adel smršala, ali dve ključne reči su "nakon razvoda". Motiv je mnogo važan. Malo šale, ali ne, ja sam smršala uz tablete i vežbanje. Sad očekujem ulogu u nekom svetskom filmu, može Džejms Bond.

Izvor: Pink.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još