PORODIČNI PORTRET ZA USPOMENU: Bogoljub Karić okupio familiju nakon ukidanja vanrednog stanja (FOTO)

Srpski privrednik Bogoljub Karić sa suprugom Milankom nakon ukidanja vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa okupio je svoju porodicu.

Uspešni biznismen pozirao je u društvu ćerki, zetova, unučića, dece svoje braće i prijatelja, te zajedničku fotografiju objavio na društvenoj mreži Instagram uz poruku koliko je podrška i poštovanje između članova porodice bitna.

- Nakon dva meseca karantina svi naučimo neku životnu lekciju. Neki bolje upoznaju sebe, drugi bolje upoznaju ukućane, a mi iskreno kao porodica postali smo nerazdvojni i što je najbitnije tolerancija i poštovanje između mladih i starih je sve veća, i to je ono što najviše cenim kod unuka, dece i naših članova porodice. Nesuglasice između mladih su uvek tu, ali ovo su dragoceni trenuci gde možete svoje unuke i decu da naučite da se poštuju i da se druže i vole jer su jednim drugima najbolji i životni prijatelji, koji im nikad neće okrenuti leđa. Volite svoje bližnje najviše na svetu, prijatelje poštujte i volite takođe, želim vam puno zdravlja i sreće, čuvajte se i čuvajte vama drage... Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - napisao je Bogoljub.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bogoljubkaric/Instagram

Pogledajte još