REDOVNO UZIMA TERAPIJU: Jelisaveta Orašanin održava trudnoću na Divčibarama

Kada je saznala da je u drugom stanju, Jelisaveta Orašanin je rešila da ode na Divčibare, gde uživa u prirodi i svežem vazduhu, a društvo joj prave ćerka Petra i suprug Miloš Teodosić, koji zbog poslovnih obaveza često dolazi u Srbiju.

- Jelisaveta se podvrgla vantelesnoj oplodnji po drugi put i bogu hvala bilo je uspešno. Nikome nije želela da kaže dok ne prođu prvi meseci i dok ne uradi sve potrebne prenatalne testove - ispričao je izvor blizak poznatom paru.

- Jelisaveta je zbog vantelesne oplodnje sada na hormonskoj terapiji, ali osim hormona svakodnevno prima i injekcije zbog trombofilije, zbog koje se i podvrgla ovakvom vidu oplodnje - ispričao je dobro obavešteni izvor.

Kako je još rekao, budući da je njena prva trudnoća bila identična i da je primala istu terapiju, Jelisaveta je obučena da sama sebi daje injekcije. Tako je tokom pandemije koronavirusa izbegla svakodnevne odlaske u dom zdravlja.

- Jelisaveta se super oseća jer na planini može da se odmara, čita, šeta, ali se i zdravo hrani. Miloš se takođe trudi da brigu oko ćerkice Petre maksimalno preuzme na sebe kako bi poštedeo svoju trudnu suprugu dodatnog napora - kaže naš izvor i dodaje:

- I Miloš i Jelisaveta su bili veoma uplašeni kada je koronavirus stigao i kada je proglašena pandemija jer su tek saznali da će dobiti drugo dete. Bojali su se da Jelisaveta ne izgubi bebu ukoliko bude u kontaktu sa obolelim ljudima, tako da su jednoglasno doneli odluku da se izoluju na Divčibarama, gde je Teodosić izgradio hotel. Po potrebi, Miloš dolazi u Beograd kako bi ispunio sve poslovne obaveze - ispričao je izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: jagodenamagli/Instagram

Pogledajte još