VREME JE ZA PAKOVANJE KOFERA: Kada i kako horoskopski znaci biraju mesto za odmor?

U zavisnosti od toga koji ste horoskopski znak, ovo su idealna mesta i vreme na kojima biste trebalo da provedete svoje dane odmora!

Ovan

Ne voli pasivno letovanje. On odmor zamišlja dinamično i da kompleks ili mesto gde letuje pruža dosta zanimljivih sadržaja. Nekim Ovnovima odgovara letovanje na planini. Idelno vreme za letnji odmor je u periodu od 10. jula. Mesto za odmor može da bude planina ili neko od grčkih ostrva.

Bik

On je hedonista i voli da mu se na odmoru ugađa. Na prvom mestu su dobra klopa i plaža koja ne sme da bude puno udaljena od smeštaja. Bik voli pasivan odmor. Kafica ujutru, lep doručak, plaža, uživanje, a popodne obavezna dremka. Idealno vreme za odmor je od sredine jula. Grčka ili Italija su odličan izbor kada su Bikovi u pitanju.

Blizanci

Avanturisti koji odmor zamišljaju aktivno, ali ne vole komunikaciju. Oni žele da upoznaju nova mesta i kulturu, te da u svojoj glavi naprave malu reportažu. Idealan period za letovanje je kraj jula ili početak avgusta. Mesto koje bi bilo idelano za Blizanca je Monte Karlo, a tu su i Herceg Novi ili Nica.

Rak

Rak voli porodični odmor ili odmor sa bliskim prijateljima. Voli lep i ušuškan smeštaj koji odaje utisak porodične atmosfere. Mali hotel ili privatni porodični smeštaj idealan je za Raka. Idealan period za odmor je između 10. i 25. avgusta. Rak voli visoke temperature i jako sunce. Savršeno mesto za odmor bio bi Tunis ili Maroko.

Lav

Lav voli luksuzno letovanje i da ono što duže traje. Da bi Lav napunio svoje baterije njemu je potrebno mimimum 20 dana odmora. Najbolji period za letovanje je avgust. Da bude u epicentru gužve, izlazaka i zabava i da oseti mir i tišinu koja nastupa krajem meseca. Idealna varijanta za njega jeste luksuzni hotel koji pruža "all inclusive" uslugu.

Devica

Devica ne voli gužve i voli svoj mir. Od odmora traži da smiri misli, da se opusti i da može da uživa u miru i tišini. Najbolji perid za odmor je od 25. avgusta. Od smeštaja ne traži mnogo, ali joj je na prvom mestu higijena. Ne voli smeštaj gde je velika frekvencija ljudi. Potrebno joj je da privatna plaža bude blizu i da ima prirodni hlad. Idealna destinacija za nju je Italija, neko malo, ne tako turistički poznato mesto.

Vaga

Vaga voli luksuz, ali na umeren način. Ne voli velike hotele i smeštaje. To mora da bude mini luksuzan hotel koji odaje utisak mira, luksuza i tišine. Mala privatna luksuzna plaža, sa lepim barom i kvalitetnom hranom. Vrema za Vagin odmor je od 10. jula do 5. avgusta, kao i početak septembra. Idealna destinacija bi bio Lisabon.

Škorpija

Potreban joj je odmor koji donosi uzbuđenje. Voli da istražuje udaljena mesta, daleke plaže i uvale. Takođe, Škorpija voli krstarenja. Može da ide u solo varijanti ili sa pertnerom. Potrebno joj je jako sunce i ona tada uživa. Idealan period za letovanje je između 12. jula i 28. avgusta. Destinacija koje odgovaraju Škorpiji su Tunis, Egipat, Turska, kao i krstarenje Nilom i grčkim ostrvima.

Strelac

Njemu su putovanja sve. On uživa gde god da ode. Pokreće ga avanturistički duh. Voli putovanja sa što većim brojem ljudi. Ceo juli i avgust kao i septembar su idealni za njega. Destinacija može da bude bilo koja od planine, reke, mora ili jezera i samo je bitno da je avantura naglašena. Rafting je nešto što posebno privlači Strelca. Idealna destinacija za Strelca jeste neki veliki evropski grad, Monte Karlo zbog kockarnica ili afrički safari.

Jarac

Jarac praktikuje i voli miran odmor. Unapred ga priprema i ne voli iznenađenja. Ako se sa njim dogovorite može da dođe u obzir i aktivan turizam. Ne voli da je stalno na jednom mestu pa je za njega idealan odmor gde u okviru jednog aramžmana promeni nekoliko hotela. Idealan period za njegov odmor je u periodu od 28. avgusta do 15. septembra, a destinacije mogu da budu Turska i Crna Gora.

Vodolija

Odluku o putovanju donosi odmah. Njoj nije na prvom mestu plaža i sunce već destinacija gde može nešto novo da nauči i sazna. Obilazak crkava, muzeja i galerija za nju je pravi odmor. Tek pred kraj dana Vodolija odlazi na plažu. Idealan period za njen godišnji odmor jeste sredina septembra i početak oktobra. Tada sunce nije jako, može da se švrćka a opet je dovoljno prijatno toplo da može da ode do plaže. Savršene destinacije za Vodoliju jesu Sicija, Sardinija ili Turska, a posebno Istanbul.

Ribe

Krstarenje je najidelani vid odmora za Ribu. Ona voli more, talase i otvoren prostor. Od odmora očekuju mir jer na taj način beže od realne svakodnevice. Izlazak kao i zalazak Sunca je nešto što njima puni baterije. Idealna period za godišnji odmor je od 20. avgusta pa do sredine septembra. Pored krstarenja grčka ostrva su stvorena za Ribe.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još