LJUBAVNICI SE POMIRILI: Dragana Mitar i Edis Fetić oprostili jedno drugom sve uvrede (VIDEO)

Iako je sinoć tokom razgovora sa voditeljem Ognjenom Amidžićem rekla sve najgore o Edisu Fetiću, Dragana Mitar je tokom noći rešila da priđe bivšem ljubavniku. Dragana je svom ljubavniku Edu ispričala o čemu je bilo reči u Šiša baru. Ovom prilikom oni su se ljubili i grlili nakon raskida koji se nedavno desio.

- Ništa, nemam pojma... Rekla sam: "Milion nekih stvari se dešavalo, ja ne znam šta sam izjavila da su se uhvatili za tu rečenicu", kaže: "Nikom ništa nije jasno", ja kažem da ni nama nije. Pitao je za naš odnos, šta očekujem na kraju, šta će biti kada izađemo, šta ćemo da uradimo prvo kada izađemo napolje, da li mi je ovo trebalo, da li sam pogrešila ili nisam, pa klipovi... - rekla je Dragana.

- S moje strane je bila ljubav. Ja planiram dalje da idem. Od sutra se vraćam u Edisa Fetića, do sada sam bio Edo. Sada ću malo da budem ja, a onda se sprema novi moj lik. Hoćeš da te vratim na fabrička podešavanja? - govorio je Edo.

- Koja crna ljubav? Ja te, pravo da ti kažem, nikada nisam znala kao Edisa Fetića, uvek si se predstavljao lažnim imenima. Stvarno ne znam koja sam bila po redu - rekla je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.