SVI SU MU OKRENULI LEĐA: Darko Lazić ostao bez prijatelja?!

Nakon što se oporavio od nesreće Darko Lazić je rekao da više neće biti prisan sa svim kolegama, već samo sa onima koji su bili zabrinuti i našli mu se u nevolji.

Međutim, pevač sada ima samo kumu Andreanu Čekić, jer su ga se sve kolege odrekle i niko više ne želi da se druži sa njim.

- Darko je sam kriv što niko više ne želi da bude sa njim u drugarskim odnosima. Kolege koje su mu se našle posle njegove stravične nesreće su jako razočarane, jer se on nikom ne javlja na telefon, samo ako mu nešto treba, e tada zove. To je jedan od razloga, a drugi je i to što smatraju da se Darko nije opametio i da se opet igra sa sudbinom i bahati - priča izvor.

- Daću vam najprostiji primer sa Đanijem,ako je neko trčao i bio tu za Darka, to su bili Đani i Slađa. Večito ga je branio, pozajmljivao mu novac, podržavao, ma gledao ga kao sina, da bi se Đaniju desilo sada ovo sa pritvorom, a Darko mu ni poruku nije poslao. Isto se takoMilica Pavlović javno žalila da je ljuta na kolegu jer ga zove po nekoliko puta, pošalje i poruku da vidi kako je, a on joj ne odgovori. Da ne nabrajam ko se sve žalio na njega! Zato i neće više niko ni da čuje za njega, niti ikoga zanimaju njegovi problemi i gluposti koje pravi - kaže izvor i dodaje:

- I Darko je shvatio da ga kolege izbegavaju, ali se pravi blesav, pa još kaže kako on neće ni sa kim kontakt.

Izvor: Star.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još