MOJ EMOTIVNI PARTNER NE MORA DA BUDE BOGAT, JA SAM BOGATA: Andreana Čekić progovorila o ljubavnom životu i otkrila kakvog muškarca priželjkuje

Andreana Čekić, koja je jedna od najtraženijih pevačica ovog leta, govorila je za emisiju "Ekskluzivno" na jednoj plaži u Budvi, gde je imala i nastup u okviru letnje turneje.

Pevačica je, između ostalog, otkrila da još uvek nema dečka, ali da je jako srećna.

- Nemam dečka, ali sam srećna. Stvarno sam iskrena kada to kažem. Zašto nemam dečka, da ti kažem ne znam! Mislim da su moji kriterijumi sada jako porasli - rekla je ona i objasnila kakav muškarac može da je osvoji:

- Mora da bude duhovit, samim tim i inteligentan jer jedno bez drugog ne ide! Moramo da se razumemo, da ne moram sve da mu crtam, ne samo što se tiče mog posla... nego jednostavno ne volim glupe ljude - rekla je Čekićeva i dodala:

- Moj emotivni partner ne treba da bude bogat, ja sam bogata! Pare su samo posledica tvog uspeha, a upešan možeš biti samo kada pametno i lagano radiš na tome što želiš. One su samo pokazatelj da li si nešto dobro uradio. Nisu sve u životu svakako.

Izvor: Pink.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još