NIŠTA NIJE SLUČAJNO: Šta kućni broj govori o vašoj porodici?

Kućni broj otkriva energiju koji naš dom donosi svim ukućanima, ali koju energiju i širi ljudima okolo. Kako tvrde numerolozi, odabir doma nije slučajnost, već sudbinsko povezivanje osoba i simbolike kućnog broja...

Kako da izračunate numerologiju vašeg doma?

Zapišete svoj kućni broj i lakom matematikom svedete ga na jednocifreni. Sabirajte cifre vašeg kućnog broja dok ne dođete do jednoscifrenog broja.

Broj 1 predstavlja nezavisnost i početke, označava samorazvoj i individualnost. Izazov će vam predstavljati završavanje projekata i možete se osećati izolovano. Radite na dobrim odnosima s drugima.

Broj 2 predstavlja brak, partnerstvo, dobre veze, darežljivost, diplomatske odnose i saosećanje. Izazov može biti preterana osetljivost ili zavisnost od drugih. Slušajte svoj unutrašnji glas, te se uključite i u širi svet, a ne samo onaj sa svojim najbližima.

Broj 3 predstavlja čuda, otvorenost, optimizam, napredak, širenje, velike vizije i bogat društveni život. Mogući izazov su prebrzo širenje, crpljenje energije i stav "uživaj danas, plati posle". Ostanite maksimalno prizemni, usredsredite se na brigu o sebi, ali ne zaboravite na druge.

Broj 4 predstavlja stabilnost, lečenje, volontiranje, pomaganje drugima, objektivnost, realnost, ispunjenost i zadovoljstvo na poslu. Mogući izazovi su što vam posao može preuzeti dominaciju nad životom ili posao bez užitka. Odvojite dovoljno vremena za zabavu i usredsredite se na životnu ravnotežu.

Broj 5 predstavlja promenu, slobodu, pustolovan duh, uzbuđenje, komunikaciju, putovanja i romantiku. Problem može predstavljati što ćete u svemu preterivati i u dobrom i u lošem. Kod donošenja odluka odvojite dovoljno vremena. Budite uporniji po pitanju ciljeva, a potrudite se da se ova ogromna energija manifestuje tamo gde vi želite.

Broj 6 predstavlja harmoniju, ravnotežu, društvenu odgovornost, porodicu i kreativnost. Mogući izazovi su preterano davanje i povučenost. Težite ravnoteži između davanja i primanja. Malo više izlazite među druge ljude i potrudite se da viditi više od sveta.

Broj 7 predstavlja staloženost, unutrašnju mudrost, svetost, snove i vizije. Mogući izazovi: Teško ćete deliti prostor s drugima, bićete više usredsređeni na duhovno nego materijalno i imaćete osećaj kako vas niko ne razume. Iskoristite svoju kreativnost kako biste pronašli osobe sličnih stavova i sprijateljite se. Sigurno ih ima mnogo.

Broj 8 predstavlja celovitost, obilje u svim područjima, snagu, vođstvo, javno priznanje i unutrašnji mir. Mogući izazovi su novčani problemi i egocentričnost. Više izražavajte zahvalnost, učite iz proživljenih lekcija i razmišljajte i o tuđoj dobrobiti.

Broj 9 predstavlja humanost, mudrost, darežljivost, saosećanje i dobru sreću. Mogući izazov je to što zbog toga što gledate na širu sliku nećete primetiti u koje polje života je potrebno trenutno usmeriti energiju. Živite svoju istinu i budite primer drugima, te iskoristite svoju energiju kako biste iskusili životne misterije.

Izvor: Magazin Novosti
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još