PEVAO PESMU ZA ŽENU, A MAJU STISKAO ISPOD STOLA: Iva Grgurić otkrila detalje afere Marinkovićeve i Janjuša

Iva Grgurić bila je jedna od gošći u današnjem izdanju emisije "Radio Amnezija", te je sa voditeljima Borom Santanom i Banetom Čolakom, ali i sa svim vernim gledaocima "Zadruge", podelila svoja saznanja o vezi Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

- Svi su aludirali da su oni imali s*ksualni odnos, ona meni nije rekla rečima, ali gestikulacijom jeste, da danas... Ona i ja razgovaramo gestikulacijom. Ja sam bila uz nju celu žurku, gledali su se konstatno, više nisu mogli da izdrže, ona je krenula iz paba, on je nju uhvatio za ruku i zadržao. Ona je počela da plače, da ne može da izdrži. Ujutru mi je u sedam ušla u hotel i plakala, oni su do sedam bili sami - rekla je Iva i dodala:

- Rekla mi je da je on laže, da ne može više, da je pevao pesmu za ženu, a da nju stiska ispod stola. Ja kao njena najbolja drugarica, odgovarala sam je da bude sa njim sinoć, ali tu strast i ljubav sa obe strane ne mogu da vam opišem. Razum se izgubio, nema kontrole, ne podržavam to. Za mene je brak svetinja. Ne podržavam da uđu u vezu nikakvu, dokle god on ne odluči da se razvede.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još