ŽELIM JE OD KADA SAM JE PRVI PUT UGLEDAO: Amar Gile planira Harisu Berkoviću da preotme Radu Manojlović?!

Nakon četiri godine braka, Amar Gile Jašarspahić stavio je tačku na život sa ženom, pa je rešio da otvori dušu!

Naime, on se poverio najbližim ortacima da je oduvek zaljubljen u Radu Manojlović, te da oseća privlačnost i hemiju ka njoj od momenta kada ju je ugledao, međutim, kako je bio zauzet, nije je nikada osvajao, a sada je, kako je rekao, spreman da je otme od Harisa Berkovića kako zna i ume!

Gile je teško podneo razvod, ali samo zbog deteta. On ne krije da ženu koja mu je rodila dete samo zbog toga ceni i voli, ali ne oseća prema njoj ništa kao muškarac – otkriva izvor i dodaje:

- Zato me i ne čudi što je ubrzo pošto je ostao sam rešio da se poveri nama koji smo mu najbliži drugovi. Rekao nam je da on u stvari oduvek voli samo Radu i da je konačno spreman da je juri i muva. Čak kaže da Haris nju ne zaslužuje i da će je oteti od njega… Jedva čeka da snimanja na Grandu budu što češća jer se njih dvoje tamo uvek viđaju, pa će, kako je rekao, tamo da je startuje, a onda će polako da je osvoji… On je čak ubeđen i da je Rada luda za njim, a odakle mu to kad je devojka s Harisom tolike godine, pojma nemam… Možda su on i Rada imali nešto tajno, pa se on sad za to hvata… Ko će ih znati… Videćemo šta je naumio, ali znam da se ne šali – završava izvor.

Izvor: Scandal.rs
Foto: amargileofficial/Instagram

Pogledajte još