ZAVRŠENA ZADRUGOVIZIJA: Luna Đogani i Anabela Atijas odnele pobedu u tri kategorije (VIDEO)

Posle svih petnaest nastupa na "Zadrugoviziji" usledilo je i glasanje novinarskog žirija. Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević izneo je stavove najčitanijih portala u zemlji.

Zbirom bodova sedam redakcija Anabela Atijas i Luna Đogani, a osvojile su: karton piva, cigarete i obuću. Majka i ćerka su se zahvalile sedmoj sili.

- Hvala sedmoj sili na glasovima - rekla je Anabela.

- Hvala svim tabloidima što su glasali, nama ovo mnogo znači. Takođe, svi ostali su bili dobri - dodala je Luna.

Potom su proglašeni pobednici Fejsbuk glasanja. Gledaoci su imali priliku da glasaju za svoje favorite, a voditelj Ognjen Amidžić saopštio je pobednike.

Na osnovu Fejsbuk glasova, većinu su odnele majka i ćerka, odnosno Anabela Atijas i Luna Đogani. Njih dve dobile su nagradu: obuću, boks cigareta i slatkiše, a Marko Miljković pritrčao je kako bi oteo nagradu majke i ćerke.

Nastup Anabele Atijas i Lune Đogani:

Gledaoci su imali priliku da glasaju za svoje favorite i na društvenoj mreži Instagram, a voditelj Ognjen Amidžić saopštio je pobednike.

Na osnovu Instagram glasova, pobedu su odneli Mensur Ajdarpašić i Nikola Orozović. Njih dovjica dobili su nagradu: obuću, boks cigareta i slatkiše.

Nakon novinarskog žirija, a potom i Fejsbuk i Instagram glasova, usledili su glasovi stručnog žirija, a pevačica Katarina Grujić otpočela je svoje glasanje, koje je zaključila najvećim brojem poena za Mensura Ajdarpašića i Nikolu Orozovića, a čini se da im je bila talična.

Gazda Paja odlučio je da nagradi Baneta Čolaka i Marka Miljkovića sa najviših dvanaest bodova, jer su pevali njegov hit "Nema me".

Stanija Dobrojević dvoumila se između Ive Grgurić i Mensura Ajdarpašića, ali je na samom kraju odlučila da nagradi Grgurićevu najvećim brojem bodova, dok je reper Mili dvanaest bodova dodelio Mensuru i Orozoviću.

Glasanje je zatvorila Kristina Kija Kockar, koja je najveći broj glasova dodelila Stefanu Kariću i Branislavu Radoniću Brendonu.

Pobednici Mensur Ajdarpašić i Nikola Orozović osvojili su: 5.000 dinara, dva paketa kozmetike, karton piva, boks cigareta i obuću.

- Iskoristio bih priliku da se zahvalim novinarskom i stručnom žiriju, oduševljen sam, hvala još jednom svima mnogo - rekao je Mensur Ajdarpašić.

- Da se ne ponavljam, hvala vam svima mnogo - dodao je Oroz.

Nastup Mensura Ajdarpašića i Nikole Orozovića:

Gledaoci su imali priliku da glasaju za svoje favorite putem SMS poruka, a voditelj Ognjen Amidžić saopštio je pobednike SMS glasova.

Većinu SMS glasova odnele su Anabela Atijas i Luna Đogani. Majka i ćerka po treći put dobile su prvo mesto, i kao nagradu su dobile obuću, 10.000 dinara i korpu slatkiša.

Kristina Kija Kockar sve vreme je je pravila urnebesne grimase na licu, što je sve zabavilo.

- Između majke i ćerke ne može niko da stane, hvala puno! - rekla je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još