NE MOŽE DA ME OPERE NI DUNAV, NI SAVA: Ivana Šopić požalila se Mirku Gavriću na svađu sa Stefanom Karićem! (VIDEO)

Ivana Šopić osetila je potrebu da se izjada Mirku Gavriću zbog skandala na "Zadrugovizijie", kada se svađala sa stručnim žirijem Stanijom Dobrojević i Kristinom Kijom Kockar, koje nisu imale reči podrške na račun Karićevog izbora emotivne partnerke.

- Ja kapiram sve, rezumem da Kija svom prijatelju želi najbolje, ali ako je njen prijatelj srećan, da se uglavnom svađamo oko mojih odnosa ovde... Nemam jak moral, šta da radim, probala sam, ali zašto ga čačkaju gde ga boli, ako me je zavoleo ovakvu... Kapiram da prijatelji žele svog prijatelja da navedu na pravi put i ja mojim prijateljima želim da budu srećni. 'Ajde da Stefan nešto ne zna, ali zna sve, prihvatio je, za ovu seljančuru drugu ne želim ni da pričam. Ja sam nju pljuvala, ona ima pravo da mi vrati. Zaj*bala sam se kada sam opsovala, nisam tako mislila. Znaš kada imaš odnos iz ličnih pobuda, a onda imaš i konflikt sa nekim bez ikakvih ličnih problema, ja branim svoje, ne dam na svoje. Kakav je to prijatelj koji nije srećan kada je njen prijatelj srećan, šta sada treba da raskinemo kako bi oni bili srećni? Ja sam najgora, što sam pokazala u Zadruzi, najgora sam, a šta si mi ti, odakle ti smelost. Jako sam se iznenadila, jako... Jako - rekla je Ivana.

- Ja mogu da ti pričam iz ličnog iskustva. Ja sam prijatelj - kada je tebi lepo, meni je još lepše, kada si tužan, onda pokušavam da te dignem. Ne znam da li si provalila, ali ja volim iz ljudi da izvučem najlepše osobine. Svako snosi odgovorinost i posledice za sebe. Ne znaš šta je gore, kada ti neko prećuti već na početku, ili ti kaže kada se već nešto desi. Ja se ne petljam u tuđe odnose, ja to vidim po ponašanju. Ako vidim osmeh na tvom licu, znam da si srećan, ako me ti pitaš, ja ti odmah dam savet. Svima kažem polako, ne treba da se srlja, ni za šta na svetu ne treba da se srlja. Drugačiji smo, šta da se radi - objasnio je Gavrić.

- Imala sam potrebu da odreagujem kada mi neko dira nešto je meni sada mnogo bitno. Ne vidim potrebu dvadeset dana pred kraj da mu ubacuju bubicu, kao da on ne zna da sam se ja ovde mnogo loše pokazala. Naravno da će da se zapita kakva je Ivana, ko zna kakve klipove imam napolju. Njen drug je pijan zaspao napolju, što radiš ovo svom prijatelju, ako je prihvatio sve? Ovo da mu radi u rijalitiju? Dok ja ovde crkoh da njemu bude dobro, da on ne pop*zdi, da ne gubi honorare, mogla je da kaže da ne dam na nas, da se borim kao lavica. J*bo mi pas mater što sam psovala, ja tako sebe unakazim, onda ne može da me opere ni Dunav, ni Sava. Veliki prijatelji koji mu ukazuju da ja nisam za njega, kao da on to ne zna, dvadeset dana pred kraj, naravno da se to neće dobro završiti ovde. Pusti ga dvadeset dana u rijalitiju, pa mu kada izađe reci da sam k*ravela, da sam ovakva, onakva, otkrij mu Ameriku. On je taj koji, svaki put kada me neko pecne, uhvati me za ruku i kaže mi da me voli - objašnjavala je Šopićeva.

- Tu malo ti nastavljaš, ti napraviš problem. Rekao sam ti da ne smeš da se pecaš, ti od jedne varnice napraviš svetsku katastrofu. Ti si takav temperament, tebe čovek može tako da prihvati - istakao je Gavrić.

- Sigurna sam da ni njegov ćale ne misli da ja nisam prava devojka za njega, ja sam 100% sigurna da on nije za našu vezu, ali njegov sin je srećan. On je meni rekao da je tek sada srećan u rijalitiju - dodala je zadrugarka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još