PODLEGLA PRITISKU: Ivana Šopić priznala da je bila sa Janjušem u emotivnoj vezi! (VIDEO)

Ivana Šopić komentarisala je uspomene Marka Janjuševića, kada je prikazan njen prisan odnos sa bivšim košarkašem, a Šopićeva je i dalje negirala da je bila u ozbiljnoj emotivnoj vezi sa oženjenim zadrugarom.

Izneti su i novi detalji u kojima se jasno ističe da su Ivana i Janjuš bili u ljubavnoj vezi, što je Šopićeva ponovo oštro demantovala, iako su snimci rekli sve, ali ne zadugo.

- Nismo bili u ljubavnoj vezi, kako da budem u vezi sa čovekom koji je oženjen. Jasno mi je da mi dolazi na naplatu odnos sa njim, tek kada sam upoznala Stefana, shvatila sam šta je prava emocija - rekla je Ivana.

- Janjuš mi je u svađama zamerio šta je sve prekinuo zbog mene. Ja sam ga pitala da li misli na Šopićku, rekao je da misli na nju. On se tada i preselio u pab. Tu je postojala emocija između njih, ali ne bih dovodila pitanje koga je Janjuš više voleo. Meni su postupci i dela dokazali sve, on je mene izabrao, on ne bi uradio ovo sa suprugom da me ne voli - iskakla je Maja.

- I meni je govorio da me voli, da će ostaviti suprugu, sve je identično. Šta ja sada treba da ustanem i da govorim da mene Janjuš više voli. Mene on više ne zanima, mene ne zanima nijedan drugi muškarac otkad sam sa Stefanom u vezi. Mene ne zanima da nekog ko me ne zanima sada kanalim - tvrdila je Šopićeva, misleći na Janjuša.

- Da si mislila na mene, ne bi me dovodila u situaciju da moram da slušam sve ovo. Njemu si govorila gotovo iste rečenice koje si meni govorila, da mene najviše voliš, da si mi ti najbolji prijatelj ovde... - objašnjavao je Karić.

Kada je videla da nema izlaza iz ove situacije, Šopićeva je napokon priznala da je bila u vezi sa Janjušem.

- Smatrala sam da smo u vezi, jer smo bili emotivno bili bliski, nismo se sada ljubili, držali za ruke, ali sve je ovako bili isto kao što se sada dešava sa Majom. Nikada ga nisam terala da se razvedem, isto me je ubeđivao da me voli najviše na svetu - rekla je Ivana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još