BOLJE DA RADIM TO, NEGO DA ŠIRIM NOGE: Milica Dabović otkrila zašto prodaje polovnu garderobu

Milica Dabović odnedavno prodaje svoju garderobu preko Instagram naloga, a ta vest je iznenadila mnoge. Međutim, bivša košarkašica se na to ne obazire, već priznaje da je spontana komunikacija sa kupcima preko Interneta jako zabavlja.

- Spremna si na sve zarad svog deteta. Nije uopšte bila stvar u tome da meni treba novac da ja prehranim dete. Meni ovaj novac dobro dođe da ja ne trošim svoj novac od košarke zarađen. Večito sam poklanjala i onda kada sam videla čime se blogerke bave i da stvarno i neke bogate žene fudbalera prodaju svoju odeću na raznoraznim Instagram profilima, rekla sam zašto i ja to ne bi uradila - rekla je Milica Dabović i dodala da je prodaja putem interneta i te kako zabavlja.

- U poslu sam 24 časa, komuniciram sa ženama, majkama, kraljicama, caricama. Obožavam tu neku spontanu komunikaciju, ta njihova pitanja koliko šta košta.... Garderobu prodajem i više nego povoljno. Smešno mi je tako kad se cenkam sa njima, to mi je toliko zabavno i oni mi izmamljuju osmeh na licu. Uvek izlazim u susret, iako neka stvar košta 1500 dinara, ja smanjim cenu samo da bi to prodala.

Milica ističe da prodaje i neke markirane stvari koje je skupo platila, a više ih ne nosi i one koje to nisu.

- Nije to baš sve markirano, markirano, ali ima tu nekih stvari koje su se kupovale za po 600, 700 evra, pa sada dajem za 100.

Na osude se kaže nikako ne obazire, već gleda samo svoj put i pravac.

- Mi smo takav narod, osuđujemo svakoga, čak i ovaj pošten način da zaradim, ja ne širim noge. 32 godine igram košarku i srećna sam i ponosna sam na sebe i ničega me nije sramota - rekla je u emisiji "Exkluziv".

Izvor: Blic.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.