TO NISU POROCI, TO JE NEIZLEČIVA BOLEST: Milica Dabović ponovo raskinula sa Milanom Cvetinovićem (VIDEO)

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović ponovo je raskinula kumom folkera Darka Lazića, Milanom Cvetinovićem.

Dabovićeva je do nedavno boravila u Americi kod njega, gde je provela i praznike, a sada je iznenadila svoje pratioce snimkom koji je objavila na Instagramu.

Naime, kako je istakla, šokirana je sa kakvim je čovekom bila u vezi.

- Pored mog sina i mojih prijatelja, nešto što me je juče oduševilo, obradovalo i nasmejalo jeste video na koji sam naletela listajući Instagram. Ljudi, verujte mi, ja sam šokirana sa kakvim sam likom bila. Ja nisam osoba koja bi bila sa takvim čovekom, u svakom smislu te reči - rekla je Milica u snimku koji je objavila, a potom i napisala:

- A onda posle godinu dana shvatiš da to nisu samo poroci, nego da je to neizlečiva bolest. Samo ću reći: "Hvala"! Uz prave prijatelje, uz sina, prave ljude, sve je mnogo lakše! Ko razume, shvatiće. Idemo dalje. Samo se pametni šale na svoj račun.

Inače, ona je nedavno za medije govorila o pomirenju.

- Moj partner me čeka u Americi. Odoh, ćao, prijatno! Odoh u toplije krajeve. Do pomirenja je došlo, očekivalo se, videćemo, tek sad idem tamo da vidim šta se promenilo. Ne pričam više o tome, mirna sam, stabilna, to je najvažnije - zaključila je Milica tada.

Izvor: Blic.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još