SUTRA ĆU VAM REĆI KOGA VOLIM: Marko Janjušević Janjuš odbio da priča o ljubavnom životu (VIDEO)

Peti superfinalista koji je napustio Belu kuću je Marko Janjušević Janjuš.

- Ne znam šta bih rekao. Videćemo sutra. Zaplakao sam ja zbog mnogo čega. Ko preživi ne zna šta je preživeo - rekao je, ali nije odgovorio da li voli Maju Marinković.

- Naći ću se sa svima, videćemo. Razmišljam o pet stvari, videćemo, nisam sposoban da razmišljam. Da ne volim nekoga ne bih ovo uradio, videću kad budem prespavao. Ne plašim se ničega, samo se plašim susreta sa ćerkom. Samo razmišljam o Kruni, 11 meseci nisam bio sa njom, sa ženom, proveo sam 11 meseci sa nekim zbog čega se ovo desilo. Hoću prvo da se vidim sa svojom ćerkom. Video sam koliko su ljudi ljuti, ne možeš nikome ništa da objasniš. Pokušaću da pričam i sa njenim tatom - rekao je Janjuš u intervjuu Milanu Miloševiću.

- Nekoga sam zavoleo ovde, a imaju emocije koje su bile. Enu sam voleo najviše na svetu - dodao je.

Potom je otišao u studio gde ga je dočekala ljubavnica Maja Marinković.

- Sada kada sam slušala šta je rekao, ne mogu da verujem da nije rekao da me voli, ali nikada nije to čvrsto rekao i to odgovoriću sutra. Meni ne treba da mi neko kaže da me voli sutra - bila je povređena Maja.

- To sam rekao pre. Ako iko zna, ja znam ne postoje nikakve šanse, ne treba meni neko da kaže. Ajd napadajte me. Nijednu situaciju nisam ja započeo, sad bih polomio mikrofon. Rekao sam da sam je zavoleo, ali nije prestalo ni sa druge strane. Njen tata me je nagrdio. Ja to mogu iz topa, ali šta će biti sutra. Na kraju ću da ostanem sam. Nije mi stalo sad da se vratim ženi. Kada budem video ženu, onda ću reći, sad volim više Maju - rekao je Janjuš.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScren

Pogledajte još