Premijerno prikazan film "Gnomeo & Juliet"!

Na holivudskoj premijeri animiranog filma "Gnomeo & Juliet" crvenim tepihom prošetale su glumačke zvezde Emili Blant i Džejms Mekavoj, ali i autor muzike Elton Džon sa suprugom Dejvidom Furnišom.

U nedelju, 23. januara, pred publiku su prvi put izašli baštenski patuljci Gnomeo i njegova draga Džulijet, kojima su glasove u ovom duhovitom animiranom filmu dali sjajni glumci Džejms Mekavoj i Emili Blant.

Pored dvoje dobro raspoloženih glumačkih zvezda, holivudski crveni tepih dočekao je i novopečenog oca i autora muzike u ovom filmu - Eltona Džona i njegovog supruga Dejvida Furniša, koji su "prošetali" otkačene naočare.

Inače, animirani film "Gnomeo & Juliet" govori o dva baštenska patuljka pred kojima će se javiti niz prepreka kada se nađu u sred svađe među susedima. Uostalo, slično kao i njihovi skoro pa imenjaci Romeo i Julija.

Gore je fotografija sa premijere, a u nastavku pogledajte trejler ovog potencijalnog hita koga su glasovima obogatili još i Sir Majkl Kejn, Džejson Stejtam, Patrik Stjuart, Ozi Ozborn...

K.M.

Pogledajte još