OČAJNA: Romana Panić nema mogućnost kontakta sa dečkom i porodicom?!

Romana Panić robija dva meseca u ženskom popravnom centru u Brizbejnu, gde služi zatvorsku kaznu od 12 meseci na koliko je osuđena zbog krađe i prevare. Kako se šuška, pevačica je očajna jer nema mogućnost kontakta sa porodicom, kao ni sa dečkom Filipom koji se nalazi u drugom zatvoru na drugom kraju grada.

- Romanina majka Gordana je jako loše jer i dalje nema nikakve informacije o ćerki, niti ima mogućnost da stupi u kontakt sa njom putem dozvoljenog poziva. Jedino što je čula jeste da je Romana očajna, te da ne može da veruje šta joj se dešava. Pevačica je poludela kad je saznala da se njen dečko Filip nalazi u drugom zatvoru i da ne može nikako da se vidi sa njim. To je mnogo boli jer ne zna šta je sa njim i kako on sve to podnosi - ispričao je izvor blizak Romaninoj porodici iz Banjaluke.

A da sve bude gore, Romana ni kada bude odslužila zatvorsku kaznu neće moći da viđa svog momka, jer kako joj je na suđenju rečeno, oboje će biti angažovani na društveno korisnom radu, ali na različitim lokacijama! A kada odrade koliko je potrebno kako bi vratili sav novac oštećenim građanima Australije, oboje će biti deportovani za Bosnu, odnosno Srbiju.

Izvor: Svet.rs/Star
Foto: romana_panic/Instagram

Pogledajte još