Za četvrtak, 27. januar 2011. godine

BEOGRAD, 27. januara 2011. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili istrazi o trgovini organima, obraćanju predsednika Srbije Borisa Tadića u Strazburu i društvenim temama.

ALO - List se bavi estradnim ličnostima, a prenosi i izjavu vlasnika TV Pink Željka Mitrovića koji se nalazi na lečenju u Nemačkoj, pod naslovom "Trovali su me!".

BLIC - "Dik Marti spreman i da lično učestvuje u istrazi" naslov je teksta posvećenog otpočinjanju istrage Euleksa i srpskog Tužilaštva za ratne sločine o trgovini organima. O zdravstvenom stanju vlasnika RTV Pink Željka Mitrovića list piše pod naslovom "Mitrović: Trovali su me!".

VEČERNJE NOVOSTI - O obraćanju predsednika Srbije Borisa Tadića Parlamentarnoj Skupštini Saveta Evrope "Istražiti sve zločine". Posle terorističkog napada u Moskvi list se bavi istraživanjem stanja na beogradskom aerodromu "Nema straha od terorista". O reagovanjima na presudu za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona "Drastične i kazne i delo".

DANAS - "Nećemo graditi planirane autoputeve", kažu za Danas biznismeni Zoran Drakulić i Miodrag Babić. O istrazi o trgovini organima list piše pod naslovom "Brisel prepušta istragu Euleksu".

KURIR - Naslovna strana posvećena je estradnim temama, a list prenosi i optužbe vlasnika TV Pink Željka Mitrovića "Žele da me ubiju".

POLITIKA - O istrazi o trgovini organima i obraćanju Borisa Tadića Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope list piše pod naslovom "Tadić za hitnu i nezavisnu istragu o trgovini organima". Pod naslovom "Kasarna 'Grošnica' umesto Korman polja" list piše o izmeni lokacije za gradnju industrijskog parka u Kragujevcu.

PREŠ - "Željko Mitrović otrovan!" naslov je teksta posvećenog zdravstvenom stanju vlasnika RTV Pink. O istrazi organima i Tadićevom obraćanju u Strazburu list piše pod naslovom "Tražim hitnu istragu o izveštaju Dika Martija".

PRAVDA - "SAD i EU komanduju istragom Euleksa", piše list i navodi kako će izgledati istraga o trgovini organima na Kosovu. O zdravstvenom stanju vlasnika TV Pink "Željka Mitrovića trovali šest meseci".

PRIVREDNI PREGLED - List piše o sednici Telekoma Srbija "Ko prepakuje 1.080.000 akcija?". Pod naslovom "Firmo moja (zadužena) - pređi na drugoga", o tome da sve više privrednika u Srbiji prodaje svoje firme.

Pogledajte još