LAZAR ČOLIĆ ZOLA PROGOVORIO O ODNOSU SA KULIĆEVOM: Miljana me je umalo zaklala nožem jer nisam hteo da je zadovoljim

Posle turbulentnog odnosa koji se završio još jednim raskidom, Lazar Čolić Zola je razvezao jezik i odtkrio jezive detalje njegove veze sa Miljanom Kulić.

Kako je Kulićeva poslednjih dana iznosila detalje iz svog ugla, te ocrnila svog bivšeg dečka koji ju je upropastio kako ona tvrdi, Zola joj je udario kontru.

On je priznao da je određeni vremenski period živeo na račun svoje tadašnje devojke, ali da je sve to naplatio jer je bio u vezi sa šizofreničarkom, kaže Zola.

- Što se tiče Miljaninog i mog odnosa, priznajem da sam živeo na njen račun dok nisam imao finansijskih mogućnosti da se izdržavam, ali moram biti iskren i reći da je to što me je izdržavala malo naspram toga koliko ona meni dođe s obzirom na to da je šizofreničarka - počeo je Zola svoju ispovest, a prenosi je "Srbija danas".

- Zamislite da sam morao da plaćam račune pored toga što sam spavao sa njom?! Dobro je prošla, jer treba stan da mi kupi za sve što sam pretrpeo tokom tog odnosa - kaže Čolić.

Bivši zadrugar tvrdi i da je Miljana nasrnula na njega nekolicinu puta, a poslednji put je nakon odbijanja da sa njom ima odnose umalo izgubio glavu.

- Jedino što ona želi je k*rac, a ukoliko to ne dobije u stanju je da zakolje nožemPetog juna me je probudila sa zahtevom da je zadovoljim, iako sam bio mrtav umoran. Nisam mogao jer nisam životinja, pa je uzela nož i zamalo me je zaklala. Kunem se u svoju majku Bosu da sam jedva izvukao živu glavu - ističe Zola.

Zola je otkrio i da je Miljana pokušala da ga vara i to na njegove oči sa jednim od njegovih najboljih drugova.

- Jednom smo došli kod mog prijatelja Peksa, listala je njegove fotografije iz galerije i naletela na fotku njegovog polnog organa. Prevrnula je očima i želela je na foru da me izbaci iz stana. Sreća pa je Peks ispao dostojanstven. Posle ga je molila da nas vozi za Niš i dok sam ja telefonirao, uhvatila ga je za međunožje, zamolila da stane na pumpu, krene sa njom i da će brzo završiti. Dečko je izašao iz kola, pa je drugi momak preuzeo volan - kaže bivši zadrugar.

Izvor: SrbijaDanas.rs/Telegraf
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.