ANABELA JE ISTIM INTENZITETOM RAZOČARANA U LUNU: Marko Đedović otkrio u kakvim su odnosima majka i ćerka nakon završetka rijalitija (VIDEO)

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, sinoć su u emisiji "Narod pita", imali bivši učesnici "Zadruge 3", Marko Đedović i Gagi Đogani.

U emisiji je prikazan prilog gde Gagi savetuje ćerku Lunu oko odnosa sa Markom Đedovićem.

- Ovde sam Luni govorio da se ona ne peca na njegove reči. To vezano za pretnje, od toga nema ništa. Bio si gadan prema Luni - rekao je Gagi.

- Gagi je podržavao svoje dete u svemu tome. Mi smo se svađali. Luna i ja smo bili u korektnim odnosima, tri puta me je izvređala. Prva dva puta sam joj skrenuo pažnju i ona mi se izvinila. Treći put kad sam ustao, tada je krenula moja i njena svađa. Tri puta me je uvredila i dobila onakve reči. Oni su otišli korak dalje i pretili. Oni su zbog jeftine patetike bolje prošli kod jednog dela gledališta. Onda dođe do zamene teza, i dođe Gagi i kaže da je dobar čovek - rekao je Đedović.

- Anabela je istim intezitetom i dalje razočarana u Lunu - nadovezao se Đedović.

- Anabelina greška je što je prijatelj sa Đedovićem. Greška je što joj se on priklonio. Anabela je mnogo pogrešila, nisam mogao da dođem do nje i da joj to kažem. Čak je i Mića uvideo u poslednjih mesec dana. Ti si se priklonio Anabeli da bi sebi digao rejting - rekao je Gagi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još