SRPSKI TRENER U STROGOJ IZOLACIJI: Siniša Mihajlović pozitivan na koronavirus

Proslavljeni srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović pozitivan je na virus korona.

Trener italijanske "Bolonje" nalazi se u grupi rizičnih pacijenata jer se mesecima borio sa leukemijom koja mu je dijagnostifikovana pre godinu dana.

Mihajlović (51) je bio pozitivan na testiranju po povratku sa godišnjeg odmora i sada se nalazi u strogoj izolaciji.

Siniša se u Bolonju vratio u petak i odmah je u skladu sa protokolima kluba testiran na Kovid-19. Nažalost, test je bio pozitivan.

- Po povratku u Bolonju u petak, Siniša Mihajlović bio je pozitivan na testiranju na Kovid-19 - stoji u kratkom saopštenju na sajtu "Bolonje".

Na sreću, Siniša ne oseća nikakve simptome bolesti.

- Kod našeg trenera ne postoje nikakvi simptomi, ali će ostati u izolaciji naredne dve nedelje u skladu sa preporukama nadležnih.

Kako su preneli italijanski mediji, svi igrači i treneri "Bolonje" će u ponedeljak biti testirani na koronavirus uoči početka priprema.

Srpski trener je nakon završene sezone Serija A bio na kratkom odmoru sa porodicom, tačnije na krstarenju Mediteranom.

Podsetimo, Mihajlović je u julu 2019. saopštio da boluje od leukemije i da mora transplantaciju koštane srži. Iako se mesecima borio sa opakom bolešću, ostao je uz ekipu, između terapija je držao treninge, a nepuna dva meseca po izlasku iz bolnice vodio je svoj tim na utakmici. U jeku pandemije koronavirusa obavestio je javnost da je pobedio opaku bolest.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Rai - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još