KATASTROFA, MAJA ME LAŽE: Taki Marinković očajan zbog ćerkinog pomirenja sa Janjušem

Maja Marinković pogazila je obećanje dato svom ocu Takiju i ponovo završila u naručju oženjenog Marka Janjuševića Janjuša, s kojim je pred milionima gledalaca otpočela strastvenu aferu u trećoj sezoni "Zadruge".

Po svemu sudeći, Maja i Janjuš nikada nisu ni raskidali, uprkos tome što su javnost izjavama u emisijama "Zadruga - Narod pita" pokušali da ubede u suprotno, a u celoj priči obmanut je i njen otac Taki, koji se žestoko protivi toj vezi. Maja i Janjuš su sinoć, do ranih jutarnjih sati, zajedno lumpovali na nastupu Dženana Lončarevića na jednom prestoničkom splavu, a snimak na kojem se vidi da se ne odvajaju jedno od drugog, te da sve pršti od ljubavi, pojavio se u javnosti.

Taki je bio iznenađen kada je čuo da je Maja i dalje u vezi sa Janjušem.

- Kad je to izašlo?! Sinoć?! Ne znam, nisam ništa ni video, majke mi, ne znam za to! Gde su bili, sa kim?! Ma, ja sam bez komentara, stvarno van pameti! Katastrofa! Obećala mi je jednu stvar, a radi drugu... To ja niti podržavam, niti ću ikada da podržim! Moraće da mi objasni o čemu se radi, pošto mi je obećala jedno, a radi drugo... To je katastrofa! Ma, kakva ljubav, on čovek ima ženu i decu, nije to za nju, užas! To njoj nije potrebno - zaprepašćen je bio Taki, koji kaže da ga ćerka sve vreme uverava da je s Janjušem raskrstila.

- Ona meni kaže da je na to stavljena tačka... Da li ona mene laže, a nikad me nije lagala... Ne znam. Ja njoj kažem: "Marija, nemoj da ti je slučajno palo na pamet", ona mi tvrdi: "Tata, na to je stavljena tačka". Katastrofa, moraće da mi sve objasni - iznenađen je bio Majin otac.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.