ANABELA OSULA PALJBU PO LUNI I SIKTER KANALU: Želela sam joj punu arenu, a ona uzima članarinu od bolesnih ljudi! (VIDEO)

Tokom jučerašnje emisije "Zadruga - narod pita" javila se gledateljka i nakon par trenutaka, posvađala se sa gošćom, Anabelom Atijas.

Tom prilikom, gedateljka je spomenula porodicu Đogani, i naglasila kako je to poštena porodica. Potom je usledio i Anabelin odgovor.

- Da, bila sam u jednoj otmenoj porodici - rekla je Anabela ironično, i dodala:

- Prema meni su Atijasovi mnogo bolji, i vole me.

- Ova žena pokušava da uvredi moju decu, jer idu u privatne škole. Sada ću da vam objasnim, moju decu sam upisala u privatnu školu, kako bi ih zaštitila od takvih kao što ste vi - odgovorila je Anabela gledateljki.

- Da li imate vi o kome da brinete? Vi ste jedna glupača, i manite se moije dece. hvala Bogu da imamo privatne škole, i da spašavamo decu od takvih isfrustriranih kao što ste vi. Da li ste vi završili neku školu? - rekla je Anabela.

Nakon svađe sa gledateljkom, Anabela se osvrnula na fanove Marka i Lune koji joj neumorno prete.

- Ne znam odakle joj ideja da naplaćuje članarinu ,od toga je napravila biznis! Koriste bolest ljudi. Nek se raspita da li je to zakonito. Da bi pretili meni kako će me ubiti, ali nemaju hrabrost u facu da mi kažu. Pretili su mi da će me zgaziti kolima. Ja sam njih prijavljivala, ali ništa nisam uspela. Želela sam joj punu arenu, a ona je počela da naplaćuje ljudima članstvo, i snima se za jutjub. Prvi put čujem da postoji neka članarina za te stvari - rekla je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.