UPIRU PRSTOM U MENE, A ŽMURE NA "RANE RADOVE" POJEDINIH KOLEGINICA: Rada Manojlović oglasila se nakon što su njeni snimci završili na porno sajtu

Nedavno je pevačica Rada Manojlović završila je na sajtu za odrasle, a njeni snimci su postali jedni od najgledanijih na tom kanalu.

Naime, Radini snimci su nastali na jednom nastupu, a ona je sada rešila da progovori o čitavoj situaciji u kojoj se našla.

- Nikome ne mogu da zabranim da gleda moje slike ili snimke, jer su definitivno javne i svi imaju pristup. Ono što meni iskreno smeta, jeste tendenciozno pisanje pojedinih medija i izdvajanje konkrentno mene i mog imena, u moru drugih pevačica, čije su slike i snimci sa nastupa, takođe završile na tim raznim sajtovima - rekla je Rada i dodala:

- Estrada je malo selo u kome se svi savršeno dobro znamo... Zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od retko čistih osoba.

- Najlakše je ići linijom manjeg otpora zbog minića, a žmure na konkretne cene izvesnim "katalozima" i "rane radove" mojih pojedinih koleginica. Ta reč ne ide uz moje ime, a pogotovo ne u poređenju sa onim koji to zapravo rade, koje imaju ili su imale cenu i vi to dobro znate.

Izvor: Kurir.rs/Magazin Novosti
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.