Roma bi mogla da otpusti Adrijana

BEOGRAD, 10. februara 2011. (Beta) - Uprava fudbalskog kluba Roma mogla bi da na osnovu klauzule o lošem ponašanju raskine ugovor sa Brazilcem Adrijanom, preneli su italijanski mediji.

Prilikom potpisivanja ugovora sa Adrijanom koji je prošlog leta došao iz Flamenga, uprava Rome je unela klauzule o lošem ponašanju, a list Gazeta delo Sport preneo je da bi italijanski klub mogao da ih iskoristi i raskine ugovor sa Brazilcem.

Prema dodatnim stavkama u ugovoru, Adrijano je obavezan da "lepim ponašanjem" predstavlja klub u zemlji i inostranstvu.

Brazilski mediji su juče preneli da je Adrijano odbio da se podvrgne alko-testu u Rio de Žaneiru kada je policija zaustavila njegov automobil zbog sumnje da upravlja pod dejstvom alkohola.

Adrijano je rekao policajcima da je pio, ali da nije pijan, platio je novčanu kaznu i oduzeta mu je vozačka dozvola.

Adrijanov agent Roberto Kalenda rekao je da su mediji nepravedno optužili 29-godišnjeg fudbalera i da će on ostati igrač Rome.

"Čuo sam nepravedne napade medija na Adrijana i za navodni raskid ugovora sa Romom... Ništa od toga nije istina. Adrijano će u Brazilu nastaviti rehabilitaciju ramena, kao što se i dogovorio sa klubom. Nisam zabrinut ako je popio pivo sa porodicom i prijateljima", rekao je on.

Pogledajte još