MIŠEL JE LJUBOMORAN NA BOJANA I MENE: Miljana Kulić otkrila detalje odnosa sa Gvozdenovićem i Savićem (VIDEO)

Tokom emisije "Izbacivanje" Miljana Kulić pričala je svojim cimerima, Milici Kemez i Mišelu Gvozdenoviću.

- Ne mislim da se tu nešto dešava, to je zadatak. Videla sam da sede, mislim da nema ničega tu ni sa jedne, ni sa druge strane, ali ima drugih "parova" - istakla je Miljana i dodala:

- Anja i Cvele nikome nisu zanimljivi, forsiraju neku svađu kad su za crnim stolom... Nisu zanimljivi, ne volim ništa što je na silu, što se ne radi od srca - dodala je Kulićeva, pa otkrila sve o svom odnosu sa Bojanom Savićem:

- Bojan i ja nismo par. Mi smo par u igrici. Što se njega tiče, uživam kad provodim vreme sa njim, šalimo se, zezamo se. Bolje da dam na značaju nekom ko je dobar, ko poštuje moju majku i dete. I mene njegova mama podržava i njegova supruga, setili su se Željka. Njegova supruga i mama su napravile paket gde je bio plišani meda, pidžama za Željka, čokolada, srce sa šljokicama... Baš sam se obradovala kada sam to videla - ispričala je Miljana.

- Ja sam pričala sa Bojanom, Mišelu je sinoć porodica rekla da mu je samo Kristijan prijatelj. Mišel je ljubomoran što Bojan i ja provodimo dosta vremena, njemu je krivo - istakla je Kulićeva.

Miljana se osvrnula i na relacije koje Anđelo Ranković ima u kući, te je istakla da on igra igru sa svim devojkama, kao i da Nataša Radan pokušava da se "opere" preko njega.

- Od Nataše je normalno, bila je sa Šakom, Amarom, i u Nišu znam još jednog čoveka koga je razvela. To je Nataša Radan. Ona ima dobru dušu, a to što radi i čime se bavi, to svi znaju, pa i Anđelo - istakla je Kulićeva, pa otkrila šta misli o ulasku Mine Vrbaški i Bore Santane u "Zadrugu 4".

- Od Mine očekujem svašta, ona je spremna na sve. Svašta može da se dogodi. Na Boru ne obraćam pažnju, totalno mi je nebitan lik - ispričala je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još